Binnenkijken bij

Binnenkijken bij Meta

Vorige week gingen we langs voor een binnenkijker bij Meta van het Instagramaccount @menm_homestyle. Samen met haar man en twee kinderen woont ze in dit prachtige huis. Ze omschrijft haar interieur als Scandinavisch met een touch van kleurrijke pasteltinten. Wij zijn helemaal fan van het interieur van Meta en hebben enorm genoten van de mogelijkheid om foto’s te maken bij Meta thuis. Ben jij ook benieuwd naar het mooie en vrolijke interieur van Meta? Lees snel verder en laat je inspireren!!

Binnenkijken bij Meta

Binnenkijken bij Samantha

Onlangs gingen we langs bij Samantha in Sliedrecht. Op haar Instagramaccount (@living.withsam) deelt ze haar prachtige interieur met haar volgers en voorziet ze ons van de leukste interieurinspiratie. We genieten iedere keer weer van de heerlijke foto’s en reels van haar sfeervolle huis. Daarnaast deelt ze ook de leukste DIY’s en is ze altijd bezig met een nieuw project in haar huis. We spraken met haar over haar inspiratiebronnen, favoriete meubels en haar unieke stijl die haar huis tot een sfeervolle en persoonlijke plek maken. Lees snel deze binnenkijker!

Binnenkijken bij Samantha

Binnenkijken bij Manon

Voor deze binnenkijker gingen we langs bij Manon Steeghs in het pittoreske Vierlingsbeek. Samen met haar man Dennis, twee lieve zoontjes en hond Balou woont ze in een prachtige woning met een heerlijk licht interieur met stijlvolle zwarte accenten. Op Instagram laat Manon graag haar interieur zien aan haar volgers. Ook wij genieten van haar prachtige plaatjes en reels! We vonden het dan ook erg leuk om bij haar langs te mogen komen en haar sfeervolle interieur te fotograferen. Ook benieuwd naar haar prachtige interieur? Lees dan snel deze binnenkijker!

Binnenkijken bij Manon

Binnenkijken bij Noëlle

De woonstijl Hotel Chique is Noëlle op het lijf geschreven. Haar interieur weerspiegelt deze prachtige woonstijl perfect en al haar meubels en accessoires zijn helemaal op elkaar afgestemd. Wij waren dan ook heel enthousiast om deze mooie binnenkijker te fotograferen en met jullie te delen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel deze binnenkijker!

Binnenkijken bij Noëlle

Binnenkijken bij Marianne

In een prachtige nieuwbouwwijk in Leerdam woont Marianne met haar partner Rick. Zij wonen hier sinds één jaar en hebben deze nieuwbouwwoning omgetoverd tot een sfeervol interieur die wij onlangs mochten fotograferen. Kijk en lees je mee? 

Binnenkijken bij Marianne

Binnenkijken bij Twan en Simone

Onlangs mochten wij in het prachtige huis van Twan en Simone binnenkijken. Zij wonen in een buitenwijk van Nijmegen tussen de groene bomen. Twan en Simone hebben samen een dochtertje en wonen met zijn drieën in dit prachtige nieuwbouw huis die zij zelf hebben laten bouwen. Voor de inrichting van het huis zochten zij hulp bij één van onze interieuradviseurs Cora, die het huis omgetoverd heeft tot een inspirerend geheel.

Binnenkijken bij Twan en Simone

Binnenkijken bij Daphne @havenhuisje

Onlangs mochten wij binnenkijken in het prachtige huis van Daphne die sinds kort faveure maakt op Instagram. Daar deelt zij de prachtigste foto's en reels van haar interieur die enthousiast door haar volgers worden bekeken en geliked! Ook wij raakte enthousiast van het hotel chique sfeertje in dit havenhuis en besloten daarom een bezoekje te brengen aan Daphne om haar interieur, en natuurlijk ook onze Zen collectie, op de foto te zetten!

Binnenkijken bij Daphne

Binnenkijken bij Merav en Mike

Onlangs mochten wij binnenkijken in het mooie huis van Merav en Mike in Beneden Leeuwen. Mike woont in dit nieuwbouwhuis nu 2 jaar en Merav is sinds kort bij Mike ingetrokken. Nu na twee jaar kunnen ze eindelijk zeggen dat dit mooie huis ook echt als een thuis begint aan te voelen.

Binnenkijken bij Merav en Mike

Binnenkijken bij Evy

Sinds 2018 woont Evy, samen met haar vriend en poes, in dit leuke nieuwbouwhuis in Boxmeer. Het huis hebben ze zelf helemaal ingericht aan de hand van hun eigen smaak. Zo hebben ze gedurfde keuzes gemaakt zoals de zwarte keuken en de mooie visgraatvloer. Dit zijn toch wel de twee eyecatchers in haar interieur.

Binnenkijken bij Evy