Binnenkijken bij

Binnenkijken bij Twan en Simone

Onlangs mochten wij in het prachtige huis van Twan en Simone binnenkijken. Zij wonen in een buitenwijk van Nijmegen tussen de groene bomen. Twan en Simone hebben samen een dochtertje en wonen met zijn drieën in dit prachtige nieuwbouw huis die zij zelf hebben laten bouwen. Voor de inrichting van het huis zochten zij hulp bij één van onze interieuradviseurs Cora, die het huis omgetoverd heeft tot een inspirerend geheel.

Binnenkijken bij Twan en Simone

Binnenkijken bij Daphne @havenhuisje

Onlangs mochten wij binnenkijken in het prachtige huis van Daphne die sinds kort faveure maakt op Instagram. Daar deelt zij de prachtigste foto's en reels van haar interieur die enthousiast door haar volgers worden bekeken en geliked! Ook wij raakte enthousiast van het hotel chique sfeertje in dit havenhuis en besloten daarom een bezoekje te brengen aan Daphne om haar interieur, en natuurlijk ook onze Zen collectie, op de foto te zetten!

Binnenkijken bij Daphne

Binnenkijken bij Merav en Mike

Onlangs mochten wij binnenkijken in het mooie huis van Merav en Mike in Beneden Leeuwen. Mike woont in dit nieuwbouwhuis nu 2 jaar en Merav is sinds kort bij Mike ingetrokken. Nu na twee jaar kunnen ze eindelijk zeggen dat dit mooie huis ook echt als een thuis begint aan te voelen.

Binnenkijken bij Merav en Mike

Binnenkijken bij Evy

Sinds 2018 woont Evy, samen met haar vriend en poes, in dit leuke nieuwbouwhuis in Boxmeer. Het huis hebben ze zelf helemaal ingericht aan de hand van hun eigen smaak. Zo hebben ze gedurfde keuzes gemaakt zoals de zwarte keuken en de mooie visgraatvloer. Dit zijn toch wel de twee eyecatchers in haar interieur.

Binnenkijken bij Evy