Binnenkijken bij Noëlle

Binnenkijken bij Noëlle

De woonstijl Hotel Chique is Noëlle op het lijf geschreven. Haar interieur weerspiegelt deze prachtige woonstijl perfect en al haar meubels en accessoires zijn helemaal op elkaar afgestemd. Wij waren dan ook heel enthousiast om deze mooie binnenkijker te fotograferen en met jullie te delen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Verbouwing

Noëlle woont sinds een jaar in dit prachtige huis in Yerseke samen met haar man Ricardo, zoontje Sem en hun drie huisdieren. Het huis heeft een grondige verbouwing ondergaan die Ricardo zelf uitgevoerd. Hierdoor hebben ze het huis helemaal naar eigen smaak kunnen verbouwen en indelen. Het eindresultaat mag er zijn en dat deelt Noëlle maar al te graag op haar Instagramaccount @huisjeopyese. Daar deelt ze de mooiste foto's en video's waar haar grote achterban maar al te graag naar kijkt. Naast het delen van haar eigen plaatsje vindt Noëlle het ook heerlijk om zelf inspiratie op te doen bij mooie interieur accounts maar ook Pinterest is een favoriet medium om inspiratie op te doen.

Hotel chique woonstijl

Als je het interieur van Noëlle binnenstapt dan voel je gelijk een fijne warme sfeer. Dit komt door de mooie kleur op de muur, de zorgvuldig gekozen meubels en accessoires. Ook de prachtige pvc vloer, die in een Hongaarse punt is gelegd, geeft veel sfeer aan de ruimte. Het is dan ook geen verrassing dat de woonstijl hotel chique favoriet is bij Noëlle en ze dit ook terug laat komen in haar eigen interieur. Denk hierbij aan de zwarte meubels zoals de zwarte boekenkast, ovale eettafel of onze salontafel Bink. Dit wordt mooie gecombineerd met warme materialen en stoffen in de andere meubels en de mooiste accessoires. De Diamond boekenkast is ook de favoriete meubel van Noëlle. De kast is een echte eyecatcher in de ruimte. Ook vindt Noëlle het heerlijk om de kast te stylen met accessoires. Ze is hier dan ook regelmatig mee bezig.  

 

 

zwarte salontafel
ronde fauteuil

Favoriete ruimte

De woonkamer is meestal de centrale plek in het huis. Ook voor Noëlle en haar gezin geldt dit. Vooral de eettafel is een plek waar ze veel tijd besteden en het is dan ook echt een favoriete plekje in het huis geworden. Gezellig samen als gezin aan tafel zitten, maar ook met vrienden en familie zitten ze hier graag.

Woonwensen

Noëlle is helemaal blij met hun huis en hoe het is geworden na de verbouwing. Natuurlijk blijven er altijd nog wensen over. Zo willen ze graag de tuin nog verder opknappen en meer betrekken bij de sfeer van het huis. Ook heeft Noëlle nog plannen voor het tv hoekje. Het tv meubel komt nog uit hun vorige huis en komt in dit huis niet goed tot zijn recht. Het liefst zou ze een op maat gemaakt meubel willen laten maken van eikenhouten panelen met stucwerk en zwart marmer. Dit past veel beter bij het hotel chique sfeertje en zal wederom ook een prachtige eyecatcher worden.

zwarte boekenkast
kussen op de bank
zwarte keuken
zwarte keuken
 

 

zwarte sidetable
zwarte boekenkast
zwarte kast

Shop in de stijl van Noëlle

Ben jij helemaal verliefd geworden op de stijl van Noëlle? Op de prachtige zwarte kast, salontafel of wellicht de ovale eettafel en eetkamerstoelen? Shop hier direct de meubels in de stijl van Noëlle of kom langs in onze inspirerende woonwinkel in Wijchen.

Ontdek meer blogs

Producten