Vintage TV-meubels

17 producten
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
17 producten
Van hoog naar laag sorteren

Vintage TV-meubels

Een vintage tv meubel is super hip! Vintage meubelen hebben echte gebruikssporen, zoals krassen, vervaagde kleuren of verweerde verf. Vaak wordt er gedacht dat vintage en retro hetzelfde zijn. Het verschil is alleen dat vintage oud ís en retro oud lijkt. Bij Zen-lifestyle hebben we een prachtig aanbod wat betreft vintage tv meubelen. Vraag om advies bij Zen- lifestyle in Wijchen.

Vintage tv meubel

De Vintage collectie van Zen Lifestyle is een verhaal apart! In de vintage collectie zitten namelijk heel wat verschillende soorten meubelen. In deze categorie vintage tv meubelen heb je namelijk twee verschillende merken. Je hebt het huismerk van Zen Lifestyle met daarin een grote collectie van retro tv meubelen en vintage tv meubels, maar daarnaast ook het topmerk Zuiver.

Retro TV-meubel

Onder de vintage TV meubelen hoort ook de subcategorie Retro meubelen. Deze meubelstijl is ontworpen in de jaren '70. Ondanks dat ze al zo lang bestaan, zijn ze vandaag de dag nog steeds erg populair. Retro heb je in verschillende materialen. Zo heb je retro dressoirs van hout maar retro tv meubel in de materiaal hoogglans. Dit tv meubel retro model is vaak voorzien van elegante, schuine pootjes samen met een strak ontwerp. Het fijne aan een vintage tv meubel is dat deze stijl te combineren met heel veel andere woonstijlen. Zo staat een retro tv meubel model goed bij een Scandinavisch interieur, maar ook bij een stoere industriële woonstijl. In de vintage tv meubel collectie heb je verschillende soorten dressoirs in verschillende kleuren en maten. Daarnaast heb je ook nog een paar kastjes met een mooi reliëf voorop de kast.

Vintage TV-dressoir Stan

Één van onze meest verkochte tv-dressoirs is het prachtige retro TV meubel Stan. Een fijn model gemaakt van eikenfineer. Stan beschikt over twee lades en in het midden een valklep. Deze valklep wordt geopend door een push-open systeem. Deze tv-dressoir is leverbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk 120cm, 180cm en 240cm.

Bestellen bij Zen Lifestyle

Benieuwd naar onze collectie vintage tv meubelen en retro tv-meubelen? Of misschien heb je wel interesse in een salontafel, eetkamerstoel of eettafel? Bekijk dan ons assortiment online of kom naar onze showroom in Wijchen naast Nijmegen.