Vintage TV-meubels

Vintage is helemaal van nu. Stijlvol, eigentijds en stoer! Vintage bestaat vaak uit strakke lijnen waar hout een belangrijke rol speelt. Een vintage tv-meubel geeft je woonkamer direct een warme en speelse uitstraling.
Producten 1-12 van 38
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-12 van 38
Van hoog naar laag sorteren

Vintage TV-meubels

Een vintage tv meubel is super hip! Vintage meubelen hebben echte gebruikssporen, zoals krassen, vervaagde kleuren of verweerde verf. Vaak wordt er gedacht dat vintage en retro hetzelfde zijn. Het verschil is alleen dat vintage oud is en retro oud lijkt. Bij Zen-lifestyle hebben we een leuk aanbod betreft vintage tv meubelen. Combineer een vintage tv meubel of retro tv meubel met andere stijlen om het echte oma en museum effect tegen te gaan. Vraag om advies bij Zen- lifestyle in Wijchen.

Vintage tv meubel

De Vintage collectie van Zen Lifestyle is een verhaal apart! In de vintage collectie zitten namelijk heel wat verschillende soorten meubelen. In deze categorie vintage tv meubelen heb je namelijk twee verschillende merken. Je hebt het huismerk van Zen Lifestyle met daarin een grote collectie van retro tv meubel en vintage tv meubel, maar daarnaast ook het topmerk Zuiver.

Retro tv-meubel

Bij de vintage tv meubelen hoort ook de subcategorie Retro meubelen. Deze meubelstijl is ontworpen in de jaren '70. Ondanks dat ze al zo lang bestaan, zijn ze vandaag de dag nog steeds erg populair onder de bevolking. Retro heb je in verschillende materialen. Zo heb je retro dressoirs van hout maar retro tv meubel in de materiaal hoogglans. Dit tv meubel retro model is vaak voorzien van elegante, schuine pootjes samen met een strak ontwerp. Het fijne aan een vintage tv meubel is dat deze stijl te combineren met heel veel andere woonstijlen. Zo staat een retro tv meubel model goed bij een Scandinavisch interieur, maar ook bij een stoer industriële woonstijl. Naast de retro meubelen in de vintage tv meubel collectie, heb je ook de Seattle collectie. In deze vintage tv meubel collectie heb je verschillende soorten dressoirs in verschillende kleuren en maten. Daarnaast heb je ook nog een paar kastjes met een print voorop de kast. Leuk voor een kinderkamer als vintage tv muebel of als tv meubel retro.

Vintage tv-dressoir Stan

Één van onze meestverkochte tv-dressoirs is de prachtige retro tv meubel Stan. Een fijn model gemaakt van eikenfineer. Stan beschikt over twee lades en in het midden een valklep. Deze valklep wordt geopend door een push-open systeem. Deze tv-dressoir is leverbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk 240 cm en 180 cm. Bekijk dit model.

Bestellen bij Zen Lifestyle

Benieuwd naar onze collectie vintage tv meubel en retro tv-meubelen bekijk dan ons assortiment online of kom naar onze showroom in Wijchen.