Room108

12 producten
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
Van hoog naar laag sorteren

Room 108

Hou je van Landelijk, dan ben je dol op Room108. De unieke collectie van Room108 bestaat uitsluitend uit prachtige landelijk banken. Door de ruime keuze stoffen, kleuren en elementen kun je oneindig combineren. Stel je eigen bank dus compleet samen.

Een landelijke bank helemaal op maat gemaakt

Het banken assortiment van Room108 bestaat uit verschillende zitelementen. Zo kun je verschillende elementen combineren en een compleet eigen bank samenstellen. Ook heb je de keuze uit diverse stoffen, kleuren en maten. De banken collectie bestaat uit diverse prijsklassen. De banken van Room108 zijn allemaal in de populaire landelijk woonstijl.

Online bestellen bij Zen Lifestyle

Omdat er talloze opties en mogelijkheden zijn bij Room108 is het voor ons helaas niet mogelijk om de banken direct online aan te bieden. Ben je geïnteresseerd in een bank, dan kun je eenvoudig via de webshop informatie aanvragen. Benieuwd hoe de bank er in het echt uit ziet? Kom dan naar onze woonwinkel in Wijchen en ervaar zelf het comfort van Room108. Onze medewerkers staan u graag te woord voor een specialistisch advies.