Filters

10 producten

Sorteer op
Toon alles
Love Seat Jip Links
Zen Lifestyle
Loveseat Jip Links
€ 875,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Loveseat Jip Rechts
Zen Lifestyle
Loveseat Jip Rechts
€ 875,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Love Seat Rice Ø107cm + Sierkussen 75x45cm
€ 819,00
Love Lounge Nicolette Beige
€ 865,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Ronde Lounge Fauteuil Coco
€ 1.049,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Room108 Loveseat Sophie
€ 619,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Robuuste Loveseat Tampa Congac
€ 805,00 € 789,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Room108 Loveseat Adèle
€ 928,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
room108 loveseat lisette
€ 549,00
room108 fauteuil leona
€ 475,00

Loveseats: knus met zijn tweetjes of lekker helemaal voor jezelf

Je hebt comfortabele fauteuils en je hebt de overtreffende trap: de loveseat! Wil je meer ruimte en comfort, dan zoek je een loveseat. In feite is een loveseat een zitmeubel dat qua grootte tussen een fauteuil en 2-zitsbank in zit. Je kunt er gezellig of romantisch met z’n tweeën in zitten en naar een mooie film kijken, maar je kunt er natuurlijk ook heerlijk alleen in wegkruipen met een boek en een dekentje om even helemaal tot ontspanning te komen. Het fijne van een loveseat – naast natuurlijk het enorm hoge zitcomfort – is dat qua omvang een loveseat en fauteuil niet veel van elkaar verschillen, maar dat een loveseat wél een extra zitplaats biedt. Daarnaast is het ook nog eens een eyecatcher in je interieur!

Loveseats in verschillende kleuren en stijlen

Een loveseat is echt een aanwinst voor je interieur. Het is qua formaat te vergelijken met een fauteuil, maar in verhouding vaak net wat groter: meer ruimte om heerlijk tot rust te komen dus! Een loveseat is ook erg fijn voor de lange zomeravonden om samen met je geliefde in je loveseat weg te zwijmelen bij een romantische film. Naast dat een loveseat een echte eyecatcher kan zijn in je interieur, zorgt het voor een enorm hoog zitcomfort.

Verschillende stijlen loveseats

Juist omdat een loveseat zo’n eyecatcher is, wil je natuurlijk wel dat hij goed in je interieur past. Of je nu een industriële stijl wilt of een klassieke of landelijke stijl, of juist erg van modern en design houdt, Zen Lifestyle heeft voor alles opties. Houd je van een strak modern design, dan is onze eigen Loveseat Siep een passende keuze. Deze past uitstekend bij in een industrieel of modern interieur. Voor een moderne stijl raden we Loveseat Tampa Robuust aan, die overigens ook in combinatie met een 3 zits bank, 4 zitsbank of hoekbank in dezelfde stijl te krijgen is. Ben je meer van de vintage banken, dan is de Loveseat Sophie van Room108 een goede keuze. Deze is als loveseat in twee verschillende maten verkrijgbaar, en ook als fauteuil. Zoek je iets klassieks en moet je loveseat goedkoop zijn in prijs, overweeg dan de gezellige en sfeervolle Room108 Loveseat Lisette of de wat strakker vormgegeven Room108 Fauteuil Leona.

Verschillende kleuren en bekleding

Ook qua bekleding en kleur zijn er verschillende opties in het assortiment van loveseats bij Zen Lifestyle. Zo kun je een leren loveseat kopen die goed te combineren is in een zithoek met een leren bank. Maar ook voor een loveseat met stoffen bekleding kun je hier slagen. Sommige van de loveseats in ons assortiment zijn zelfs in allerlei verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Dus of je loveseat nu grijs, cognac of beige moet zijn, er is van alles mogelijk.

Handig op meerdere plekken in huis

Een loveseat kan verschillende rollen vervullen in je woning. Zet hem in de zithoek bij je tv voor een comfortabel plekje voor ’s avonds wanneer je naar je favoriete programma, serie of film kijkt. Of gebruik hem voor een apart zithoekje waar je je lekker helemaal kunt terugtrekken. Ook op je kantoor kan hij van pas komen als je even niet achter de computer hoeft te zitten en even wat comfort zoekt.

Wil je graag de loveseat die je op het oog hebt in het echt zien en uitproberen? Kom dan naar onze winkel in Wijchen. Je vindt Zen Lifestyle op locatie 2 van Woonboulevard Wijchen op Graafseweg 781.

Bekijk ons assortiment loveseats online of bezoek onze showroom in Wijchen naast Nijmegen op locatie 2, als onderdeel van Woonboulevard Wijchen.