Bartafels

12 producten
Van hoog naar laag sorteren
 1. 17%
  Bartafel Remy Metaal en Hout
  Bartafel Remy Metaal en Hout
  € 539,00 € 449,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 2. 16%
  Industriële Bartafel Ros
  Bartafel Ros Industriëel 110
  € 559,00 € 469,00
 3. Feelings Bartafel Darwin 130
  Feelings Bartafel Darwin 130cm
  € 399,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 4. bistrotafel
  Bistrotafel Raw Tafel
  € 329,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 5. Bartafel Raw Industriëel Laag
  Bartafel Raw Industriëel Laag
  € 499,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
12 producten
Van hoog naar laag sorteren

Bartafels binnen en buiten

Ontdek mooie bartafels voor binnen en buiten bij Zen Lifestyle. Er zijn verschillende modellen aanwezig in ons ruime assortiment, zo hebt u bijvoorbeeld keuze uit een hoogglans tafel voor een modern en strak resultaat. Hierbij kunt u passende barkrukken zoeken en aanschuiven voor een comfortabele zitplaats. De bartafels beschikken over een sterk onderstel.

Bartafels & plezier

In de zomer kunt u heerlijk buiten genieten van een bartafel van Zen Lifestyle. Buiten ontspannen met een hapje en een drankje na een dag van hard werken. Natuurlijk is deze tafel niet alleen voor ontspanning, maar u kunt er ook gezellig aan eten. Een barbecue met familie en vrienden is extra gezellig met een bartafel die leuk is aangekleed.

Leuke accessoires

Bekijk voor het personaliseren van uw bartafel onze woonaccessoires eens. U kunt hier leuke lampionnen vinden, maar ook kleurrijke kussentjes en beeldjes. Voor een perfecte bartafel is de toevoeging van uw smaak erg belangrijk en dit kan dus met deze leuke accessoires. Naast accessoires voor een nog mooier resultaat hebben wij onderhoudsproducten voor u en uw nieuwe bartafel. Door gebruik te maken van deze producten zal de tafel jaren lang mee gaan. U ontvangt op al onze meubelen ruim 3 jaar CBW erkende garantie zodat u zorgeloos kunt genieten en blijven genieten.

Bartafels online bestellen

U kunt de bartafels van Zen Lifestyle eenvoudig online bestellen via onze website. Bij online bestelling hebt u ruim 14 dagen bedenktijd, waardoor u uw bartafel uitgebreid kunt beoordelen. Vanaf €50,- bezorgen wij uw meubels gratis bij u thuis.