Binnenkijken bij Samantha

Binnenkijken bij Samantha

Onlangs gingen we langs bij Samantha in Sliedrecht. Op haar Instagramaccount (@living.withsam) deelt ze haar prachtige interieur met haar volgers en voorziet ze ons van  de leukste interieurinspiratie. We genieten iedere keer weer van de heerlijke foto’s en reels van haar sfeervolle huis. Daarnaast deelt ze ook de leukste DIY’s en is ze altijd bezig met een nieuw project in haar huis. We spraken met haar over haar inspiratiebronnen, favoriete meubels en haar unieke stijl die haar huis tot een sfeervolle en persoonlijke plek maken.

Japandi woonstijl

Samantha omschrijft haar woonstijl als Japandi met een organische touch. Dit zie je terug in onder andere de kleuren en vormen in de ruimtes. De verschillende beige tinten passen perfect bij elkaar en maken het tot een stijlvol en rustgevend geheel. De mooie ronde vormen zorgen daarnaast voor een zachte en sfeervolle uitstraling. Wanneer gevraagd wordt waar ze haar inspiratie vandaan haalt, noemt Samantha Instagram als belangrijke bron. Ze laat zich beïnvloeden door het interieur van anderen en combineert dat met haar eigen smaak. Zo creëert ze haar eigen, unieke stijl. Opvallend is ook haar oog voor detail, overal in de ruimte zijn gezellige hoekjes gecreëerd met de mooiste woonaccessoires.

Ronde tafel met stoelen

Favoriete meubel

Haar favoriete meubel in huis is toch wel de Kopenhagen kast. De Kopenhagen bestaat uit drie losse kasten die samen een kastenwand vormen. Hij biedt veel opbergruimte en vormt daarnaast de perfecte plek om verschillende woonaccessoires te laten zien. Het leuke aan de Kopenhagen kast is dat hij qua stijl en kleur perfect past in het geheel. Met zijn warme beige kleur kleurt hij heel goed met de andere meubels in de woonkamer.

Klussen

Rond oktober 2021 heeft Samantha de sleutels van haar woning in Sliedrecht heeft gekregen. Een spannend moment dat het begin markeerde van een periode van intensief klussen en het vormgeven van haar droomhuis. De afgelopen jaren heeft Samantha zeker niet stilgezeten. Zo heeft ze ondertussen al twee keer de woonkamer aangepakt, verder heeft ze inmiddels ook de slaapkamer, inloopkamer, zolder en keuken onder handen genomen.

Haar favoriete ruimte in huis is toch wel de woonkamer. Deze ruimte straalt waarschijnlijk het beste haar gekozen woonstijl uit en is de plek waar ze graag tijd doorbrengt.

Ondanks het vele werk dat al verzet is, heeft Samantha zeker nog wensen voor haar huis. Zo staat de tuin nog op de planning, evenals de badkamer en de transformatie van de inloopkamer naar de zolder.

DIY

Een opvallend aspect van Samantha's aanpak is haar liefde voor DIY-projecten. Of het nu gaat om het wrappen van haar keuken of creëren van unieke interieurdecoratie, ze doet het allemaal zelf. Ze er is eigenlijk best trots op dat ze alles zelf maakt. Haar vader, die altijd in de bouw heeft gewerkt, is ook heel trots op haar en het feit dat ze zelf alles aanpakt en maakt.

Shop the look van Samantha

Ben je ook helemaal verliefd geworden op de stijl van Samantha? Neem dan zeker even een kijkje in onze webshop. In de Zen Lifestyle collectie vind je namelijk veel van haar prachtige meubels en stijl terug. Maak bijvoorbeeld kennis met de Kopenhagen kasten of shop de stijlvolle Specter salontafel direct online. Verder hebben wij ook alles in huis om een sfeervol Japandi interieur te creëren. Voor nog meer inspiratie kun je uiteraard ook een bezoek brengen aan onze prachtige showroom in Wijchen!

Ontdek meer blogs

Producten