Binnenkijken bij Manon

Binnenkijken bij Manon

Voor deze binnenkijker gingen we langs bij Manon Steeghs in het pittoreske Vierlingsbeek. Samen met haar man Dennis, twee lieve zoontjes en hond Balou woont ze in een prachtige woning met een heerlijk licht interieur met stijlvolle zwarte accenten. Op Instagram laat Manon op haar account @manonsteeghs graag haar interieur zien aan haar volgers. Ook wij genieten van haar prachtige plaatjes en reels! We vonden het dan ook erg leuk om bij haar langs te mogen komen en haar sfeervolle interieur te fotograferen. Ook benieuwd naar haar prachtige interieur? Lees dan snel deze binnenkijker!

Hotel chique met een boohoo twist

 Manon omschrijft haar eigen interieur als Hotel Chique met een Boohoo twist. Ze haalt haar inspiratie van Instagram, woonprogramma’s als VT Wonen, Pinterest, maar ook in winkels zelfs. De Hotel chique woonstijl zie je terugkomen in de stijlvolle donkere kleuren van onder andere de prachtige zwarte Diamond kast en het tv-meubel. Verder past ze ook prachtige statement accessoires toe die de ruimtes een luxueuze uitstraling geven. De boohoo twist is terug te vinden in de rotan lampen boven de eettafel, maar ook bij de accessoires als rotan mandjes. Dit zorgt voor een fijne luchtigheid in de ruimte.

Haar woonkamer en eetkamer hebben een prachtige lichte basis met veel neutrale tinten als beige en grijs. Gecombineerd met de aanwezigheid van de vele ramen geeft dit een heerlijk ruimtelijk gevoel. De zwarte accenten geven de ruimte een mooie diepte en een fijne sfeer.

Diamond kast

Een van de blikvangers in de ruimte is toch wel de geweldige zwarte Diamond kast. Manon heeft hem prachtig gestyled met een aantal statement accessoires die perfect in de kast passen. De boohoo twist komt terug in de leuke kleine rotan mandjes in het bovenste vak van de kast.

Opvallend detail, Manon en haar man hebben de kast nog meer eigen gemaakt door dimbare led strips toe te voegen aan twee vakken in de kast. Dit maakt de Diamond kast tot een heerlijke sfeermaker!

 

Favoriete plek in huis

Eén van Manons favoriete plekken in huis is toch wel de eethoek met de prachtige tafel en stoelen. Deze smaakvolle meubels van het merk Bodilson vormen een mooi middelpunt in de ruimte. Het is de plaats waar ze graag met het gezin eet. Daarnaast is het ook dé plek om heerlijk te borrelen met vrienden en fijn te tafelen met familie. Kortom, een plek die het middelpunt vormt voor gezelligheid in huis.

Een andere favoriete ruimte in huis is de slaapkamer. Manon en haar man hebben deze kamer flink aangepakt toen zij hier kwamen wonen. Zo hebben ze onder andere zelf de prachtige inbouwkast gemaakt aan de schuine zijde van de kamer. Verder heeft ze de ruimte afgemaakt met onder andere een mooie lichte houtvloer, zwart hoofdbord en zachte gouden kussentjes. Een plek om helemaal tot rust te komen!

Nieuwe bank

Ondanks haar prachtig gestylede huis heeft Manon zeker nog woonwensen. Ze wil bijvoorbeeld graag een nieuwe bank in haar woonkamer. Ze heeft haar oog op een bank met een warmere kleur en een mooie organische vorm. Bijvoorbeeld een model met een chique afgeronde chaise longe. Dit type bank zou perfect in haar boutique hotel woonstijl passen. Daarnaast heeft ze zo nog meer plek om het de hele familie samen te komen.

 

Shop the look van Manon

Ben je ook helemaal weg van het prachtige interieur van Manon? Dan hebben we goed nieuws voor je, bij Zen Lifestyle vind je namelijk je namelijk veel van haar prachtige meubels en stijl terug. Bekijk bijvoorbeeld online direct de geliefde Diamond kast. Daarnaast shop je bij ons ook de geweldige tafel en stoelen van het merk Bodilson. Verder hebben wij ook alles in huis om stijlvol Hotel chique interieur te creëren. Nog meer inspiratie op doen? Breng dan een bezoek aan onze prachtige showroom in Wijchen!

Ontdek meer blogs

Producten