Filters

5 producten

Sorteer op
Toon alles
Cinewall Kopenhagen met TV-meubel Black/Brown

€ 1.649,00

Cinewall Set Diamond 360cm

€ 3.096,00

Verschillende uitvoeringen leverbaar
Cinewall Set Diamond 420cm

€ 3.696,00

Verschillende uitvoeringen leverbaar
Cinewall Kopenhagen 160x277cm
€ 750,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
cinewall zwart
€ 1.649,00

Cinewall kopen bij Zen Lifestyle

Op zoek naar een complete cinewall? Dan kun je nu ook terecht bij Zen Lifestyle. Bij ons vind je namelijk verschillende opbergmogelijkheden die kunnen worden toegepast als cinewall. Bekijk op deze pagina direct de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden. In ons aanbod vind je cinewalls in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. Ontdek welk model jou het meest aanspreekt en bestel het meubel direct online. Uiteraard kun je ook onze mooie winkel in Wijchen bezoeken voor meer informatie over de mogelijkheden.

Creëer je eigen cinewall

Een cinewall wordt ook wel een tv wand of bioscoopwand genoemd. Het is een wand waarin je tv als het ware is ingebouwd. De wand wordt naast de tv bijvoorbeeld uitgevoerd met verschillende kasten, zodat er een compleet tv-meubel ontstaat. Op deze manier creëer je een echt bioscoopgevoel thuis en profiteer je ook nog van extra opbergruimte! De kasten geven je de mogelijkheid om heel veel verschillende spullen op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan audioapparatuur.

Verschillende uitvoeringen van een tv wand

In de prachtige tv-meubel collectie van Zen Lifestyle vind je tv-wanden in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een model waarbij de kasten compleet om de tv heen zijn gebouwd. Een andere mogelijkheid is een tv-wand met alleen een opbergmeubel aan de onderzijde van de wand. Zo is er voor iedere wens een passend model verkrijgbaar.

Naast diverse uitvoeringen van de cinewall kun je ook kiezen voor verschillende materialen en kleuren.

Ontdek onze grote collectie tv-meubels

Ben je op zoek naar een andere soort tv-meubel? Bekijk dan ook zeker onze zwevende tv-meubels of ga bijvoorbeeld voor onze prachtige ronde tv-meubels. Zen Lifestyle heeft een eigen unieke collectie met meubels waaronder onze prachtige tv-meubels. Door het ruime aanbod is er voor ieder wat wils.

Bestel je cinewall direct online bij Zen Lifestyle

Heb je de cinewall gevonden die volledig aan jouw wensen voldoet? Kies dan de juiste maat, ga naar het product en bestel het direct online. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan onze inspirerende showroom in Wijchen. Wij voorzien je daar graag van advies op maat bij het uitkiezen van een passend tv-meubel!