Zuiver

Producten 1-12 van 332
Van hoog naar laag sorteren
 1. salontafel wit
  Zuiver Salontafel Montell Wit L
  € 199,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 2. Zuiver Salontafel Montell Wit M
  Zuiver Salontafel Montell Wit M
  € 149,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 3. Zuiver Eetkamerstoel Albert Kuip Wit Met Armleuning
  Zuiver Eetkamerstoel Albert Kuip Wit Met Armleuning
  € 179,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 4. Zuiver Eetkamerstoel Albert Kuip Donker Grijs Met Armleuning
  Zuiver Eetkamerstoel Albert Kuip Donker Grijs Met Armleuning
  € 179,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 5. Zuiver Bijzettafel Glazed Groen
  Zuiver Bijzettafel Glazed Groen
  € 159,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 6. Zuiver Bijzettafel Glazed Wit
  Zuiver Bijzettafel Glazed Wit
  € 159,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
Producten 1-12 van 332
Van hoog naar laag sorteren

Zuiver Collectie

Bij Zen Lifestyle vind je één van de grootste Zuiver showrooms van Nederland. De Eigenwijsheid van Zuiver toont zich op verschillende manieren, van kleine details tot het gebruik vanunieke materialen. De materialen waarmee Zuiver te werk gaat zijn puur en recht door zee. Wol, katoen, leer, aluminium, staal en hout zijn Zuiver van zichzelf. Bij Zen Lifestyle vind je bijna het complete assortiment van Zuiver.

Zuiver meubels

Zuiver ontwerpt meubelen die worden gekenmerkt door pure vormen en materialen. Het assortiment van Zuiver wordt getekend door zowel bekende als onbekende designers die eigenwijs van aard zijn. De Eigenwijsheid van de designers toont zich op verschillende manieren, van kleine details tot het gebruik van unieke materialen. De materialen waarmee Zuiver te werk gaat zijn puur en recht door zee. Wol, katoen, leer, aluminium, staal en hout zijn Zuiver van zichzelf. Niet alleen zuivere materialen zijn gewenst bij Zuiver, maar ook ongebruikelijke combinaties van materialen. Zowel uitstraling en beleving als gebruikseigenschappen moeten bij Zuiver perfect en bijzonder zijn. Het assortiment van Zuiver bestaat uit stoelen, lampen, woonaccessoires, tafels en unieke accessoires.

Zuiver collectie bij Zen Lifestyle

Het hele jaar hebben we al mogen genieten van prachtige nieuwe items van Zuiver, maar in september werden nieuwe en oude vertrouwde items officieel gepresenteerd met een nieuwe catalogus. Ook bij deze collectie zien we veel gebruik van zachte kleuren, zoals taupe, lichtgrijs en zachtroze. Deze kleuren staan erg goed in combinatie met marmer, koper en hout. Je kunt eindeloos combineren met de nieuwe collectie van Zuiver. Naast de nieuwe Albert Kuip Stoel en veel prachtige nieuwe tafels, zijn er ook veel woonaccessoires aan de collectie toegevoegd, zoals de nieuwe vaasjes de NIto, Bloom en de Blob. Een groot deel van de collectie is al verkrijgbaar bij Zen Lifestyle. Staat jouw favoriet niet online? Geen paniek, de kans is groot dat we het product als nog direct voor je kunnen bestellen.

Zuiver stoelen

Bij Zen Lifestyle vind je meer dan 60 Zuiver stoelen, allemaal van hoogwaardige kwaliteit en puur design. Van eenvoudige Zuiver kleurrijke schoolstoeltjes tot de klassieke industriële Louix Stoel van Zuiver. En natuurlijk mag de OMG stoel van Zuiver niet ontbreken in ons assortiment. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ideaal als eetkamerstoel, maar ook als bureaustoel. Ben je op zoek naar een echte eye-catcher, dan is de Diamond stoel van Zuiver in de kleur Minty Green iets voor jou. Onze Zuiver eetkamerstoelenbestel je eenvoudig online.

Zuiver accessoires

De producten van Zuiver zijn betaalbaar, uniek en heerlijk eigenwijs. Dit zie je ook terug in het unieke assortiment woonaccessoires, zoals de handgemaakte kussen en de prachtige skulls. Het Nederlandse merk vindt haar inspiratie overal ter wereld. Dit maakt de collectie uniek en speels. De woonaccessoires van Zuiver staan perfect bij een industriële woonstijl, scandivisch geïnspireerd maar ook als je van strak en modern houdt. Het assortiment is divers en dynamisch en daardoor past het perfect bij ieder interieur.