Filters

Ronde tv-meubels

11 producten

Sorteer op
Toon alles
Tv-meubel Specter Donker Hout Met Marmer 240cm
€ 899,00
Direct uit voorraad leverbaar
Tv-meubel Specter Donker Hout Met Marmer 200cm
€ 799,00
Direct uit voorraad leverbaar
Tv-meubel Specter Licht Hout Met Marmer 200cm
€ 799,00
Direct uit voorraad leverbaar
Tv-meubel Specter Hout Met Marmer Zwart 180cm
€ 799,00
Direct uit voorraad leverbaar
TV-Meubel Yves Taupe 240cm
€ 899,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
TV- Meubel Lopez 240cm Bruin Mango
€ 599,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
TV-Meubel Lopez 200cm Bruin Mango
€ 499,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Tv-Meubel Yves 240cm Zwart Fineer
€ 899,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
TV-Meubel Lopez 240cm Wit Mango
€ 599,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Tv-Meubel Corbetta 185cm
€ 735,00
TV Meubel Rillo
€ 799,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar

Ronde tv-meubels kopen bij Zen Lifestyle

We zien ze steeds meer: de ronde tv-meubels. En met ronde tv-meubels bedoelen we dan tv-meubels met mooie afgeronde hoeken. Bij Zen Lifestyle bieden we veel tv-meubels rond aan in verschillende stijlen. Ronde tv-meubels met hout, zwarte ronde tv-meubels, ronde tv-meubels in zandkleur, noem het maar op en bij ons kun je het krijgen!

Tv-meubel met ronde hoeken

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een tv-meubel met ronde hoeken. Ronde vormen geven een zachte uitstraling aan het tv-meubel, precies het tegenovergestelde van wat je met een tv-meubel met strakke lijnen bereikt. Door het gebruik van materialen, zoals hout of andere lichte materialen, verstek je dit warme effect. Bovendien zorgen de ronde vormen voor een meer ruimtelijke uitstraling, en kun je er letterlijk makkelijk omheen bewegen. Je aan scherpe hoeken stoten is verleden tijd. Een ander voordeel dat ronde tv-meubels met zich meebrengen is dat ze ook zeer geschikt zijn voor kleine ruimtes. Ze nemen minder ruimte in dan een rechthoekig tv-meubel, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere meubels. Ben jij al overtuigd?

Ronde tv-meubels in verschillende stijlen

Voor iedere interieurstijl vind je bij Zen Lifestyle een geschikt tv-meubel met ronde hoeken. Ben je helemaal fan van de Japandi-interieurs? Ga dan voor een ronde tv-meubel met donker hout, of juist voor een beige tv-meubel rond. Hiermee creëer je in een handomdraai een Japandi look in huis. Bij een Scandinavisch interieur past een wit tv-meubel met ronde vormen beter, want dat is de leidende kleur in de scandi stijl. Alle ronde tv-meubels passen in een eigentijds interieur. Een zwart tv-meubel met ronde vormen geeft een wat stoerdere look aan jouw woonkamer. Stijl het tv-meubel met ronde vormen met jouw favoriete accessoires en geniet van je woonkamer!

Ronde tv-meubels bij Zen Lifestyle

Bij Zen zijn we al grote fans van ronde tv-meubels, dus zijn er verschillende tv-meubels met ronde vormen te bewonderen in onze showroom. Kom eens langs in onze winkel van maar liefst 20.000 vierkante meter, en ontdek zelf de voordelen van een ronde tv-meubel. Bekijk de leuke settingen in onze winkel, om inspiratie op te doen voor het stijlen van een tv-meubel rond. Ook geven onze interieuradviseurs je graag persoonlijk advies en beantwoorden al jouw vragen. Op onze webshop zijn de ronde tv-meubels gemakkelijk online te bestellen. Dit is uiteraard ook een optie. Hopelijk tot ziens in onze showroom in Wijchen!