Moderne TV-meubels

De moderne tv-meubelen van Zen-Lifestyle kenmerken zich door strakke vormen, dus rechte hoeken en lijnen. Moderne kasten zijn vooral verkrijgbaar in de uitvoering hoogglans. Bovendien zijn de moderne tv-meubels gemaakt voor het mooie strakke interieur.
Producten 1-12 van 54
Van hoog naar laag sorteren
 1. Zwevend TV Meubel Mat Wit 240cm Ho-19
  Zwevend TV Meubel Mat Wit 240cm HO19
  € 619,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 2. Zwevend TV Dressoir Mat Wit 180cm Ho-19
  Zwevend TV Dressoir Mat Wit 180cm HO19
  € 469,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 3. Zwevend TV Dressoir Mat Wit 120cm Ho-19
  Zwevend TV Dressoir Mat Wit 120cm HO19
  € 369,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 4. Zwevend TV Meubel Mat Zwart 240cm HO-19
  Zwevend TV Dressoir Mat Zwart 180cm HO19
  € 469,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 5. Zwevend TV Dressoir Ho-19 Mat Wit 180
  TV Meubel Mat Wit 180cm HO19
  € 469,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 6. Zwevend Tv Dressoir Ho-19 Mat Wit 120 
  Zwevend Tv Dressoir Mat Zwart 120cm HO19
  € 369,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 7. Nieuw
 8. TV Dressoir Mat Zwart 120cm HO-19
  TV Dressoir Mat Zwart 120cm HO19
  € 369,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
Producten 1-12 van 54
Van hoog naar laag sorteren

Moderne TV-meubels

Voor het echte strakke interieur is een modern tv-meubel gemaakt. Lekker simpel, eigentijds en flexibel. Van het materiaal hoogglans worden de meeste tv-dressoirs bij Zen-lifestyle aangeboden. Buiten de andere diverse houtsoorten die we aanbieden bieden wij ook de meest gebruikte houtsoort Teakhout aan. Naast de moderne Teakhout tv meubelen en hoogglans tv meubelen bieden wij ook andere tv meubelen aan. Benieuwd? Kom langs bij Zen-lifestyle in Wijchen.

Moderne tv meubelen

Zen Lifestyle heeft naast verschillende soorten meubelen, ook verschillende soorten stijlen. Één van deze stijlen is modern. Moderne tv meubelen zijn vooral gemaakt van het strakke moderne materiaal hoogglans. Hoogglans is een lust voor het oog voor een moderne tv meubel, en is daarnaast ook van prima kwaliteit. Bij deze moderne stijl kun je kiezen uit zwevende en staande tv-meubelen. Naast moderne tv meubels heb je ook moderne tv meubelen die in een keer je hele wand bedekken. Je hebt al een hoogglans tv-meubel voor een mooie scherpe prijs van €69,00 euro. Om de moderne stijl in jouw interieur te halen door middel van een tv meubel modern hoeft dus niet duur te zijn.

Naast het hoogglans materiaal, heb je ook de houtsoort 'Teakhout'. Teakhouten tv-kasten heb je ook zowel staand als zwevend. Teakhout heb je in het bruin en in het wit. De witte variant teakhouten tv-kasten wordt ook wel 'White Wash' genoemd. Deze tv kasten gaan ook door als een modern tv meubel. Verder zijn de meeste teakhouten tv-kasten voorzien van laden, deurtjes of dat de voorkant gewoon open is. Zodat u uw spulletjes altijd op een makkelijk te bereiken plek op te bergen zijn. Want naast dat de moderne stijl zich kenmerkt als strak betekent het ook vaak dat het interieur opgeruimd is. Met zo'n tv meubel modern haal je beide kenmerken in huis.

Naast hoogglans heb je ook een andere glanssoort meubelen als tv meubel modern. Je hebt namelijk ook het materiaal matglans. Matglans en hoogglans zijn van hetzelfde materiaal gemaakt. Alleen ziet u bij hoogglans meubelen dat het veel meer glanst dan dat matglans dat doet.Beide materialen kunnen gekozen worden om de moderne stijl in huis te halen door middel van een tv meubel modern

Een andere materiaalsoort die de moeite waard is om over te praten is het materiaal glas. Glas geeft uw interieur een hele moderne, strakke indruk. Glas dient ook prima om accessoires op te plaatsen. U kunt er zelfs uw tv op kwijt! Een perfecte keus dus als u op zoek bent naar een moderne tv meubel.

Ook hebben we bij Zen Lifestyle de categorie gerecycled hout. Één van de collecties die hier in voorkomt is de Carbon collectie. De Carbon collectie komt helemaal uit Indonesië. Klik deze materiaalsoort dus snel aan, en zie het spannende lijnenspel dat de Carbon collectie met zich mee neemt!