Staande TV-meubels

Alle staande tv-meubelen staan op poten. Dit is dan ook de enige overeenkomst van deze meubelen, want elk staand tv-meubel is uniek. Daarbij zijn ook de poten van elk tv-meubelstuk anders.
Producten 1-12 van 143
Van hoog naar laag sorteren
 1. industrieel tv meubel zwart
  Industrieel TV-Meubel Zwart 240cm Simon
  € 549,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 2. industrieel tv meubel
  Zwart TV-Meubel Met Mango Top 240cm Nick
  € 599,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 3. industrieel tv-meubel
  Zwart TV-Meubel Met Mango Top 180cm Nick
  € 449,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 4. Zwevend TV Meubel Mat Wit 240cm Ho-19
  Zwevend TV Meubel Mat Wit 240cm HO19
  € 619,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 5. Zwevend TV Dressoir Mat Wit 180cm Ho-19
  Zwevend TV Dressoir Mat Wit 180cm HO19
  € 469,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 6. Zwevend TV Dressoir Mat Wit 120cm Ho-19
  Zwevend TV Dressoir Mat Wit 120cm HO19
  € 369,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 7. Zwevend TV Dressoir Ho-19 Mat Wit 180
  TV Meubel Mat Wit 180cm HO19
  € 469,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 8. Zwevend Tv Dressoir Ho-19 Mat Wit 120 
  Zwevend Tv Dressoir Mat Zwart 120cm HO19
  € 369,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 9. TV Dressoir Mat Zwart 120cm HO-19
  TV Dressoir Mat Zwart 120cm HO19
  € 369,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
Producten 1-12 van 143
Van hoog naar laag sorteren

Staande TV-Meubelen

Op zoek naar een uniek tv-meubel? Kies dan voor een staand tv-meubel! Geen een staand tv-meubel is hetzelfde. Hierdoor is er heel veel keus. Daarbij is een staand tv-meubel makkelijk te verplaatsen. Zo kun je makkelijk een keer jouw interieur van opstelling veranderen. Daarbij is het ook makkelijk met schoonmaken, want je kan overal goed bij. Bij Zen-Lifestyle in Wijchen hebben we een breed aanbod aan staande tv-meubelen. We hebben zelfs de meest unieke tv-meubelen, omdat een deel van onze meubelen geimporteerd wordt uit China.

Staande Tv meubelen

Staande tv meubelen, zoals het woord al zegt staat deze categorie tv meubelen op poten. Dat is dan ook het enigste wat ze in deze categorie gemeen hebben. Naast dat ze allemaal op poten staan, zijn er eigenlijk weinig tot geen overeenkomsten. Elk staand meubel is uniek. Naast het tv meubel zit er ook heel veel verschil in de poten. Zo geven de pootjes van de staande tv meubelen allemaal een andere sfeer af.

Zo heb je bijvoorbeeld pootjes die de kast een strakke moderne uitstraling geven, maar ook pootjes die een rustieke landelijke sfeer achterlaten. Dat komt ook vooral door het materiaal van de pootjes. Zo zullen pootjes van RVS meer voorkomen bij moderne staande tv meubelen dan bijvoorbeeld pootjes van hout. Dit verschilt natuurlijk per genre. Landelijke staande tv meubelen zullen namelijk vaker van hout zijn dan die van de moderne categorie.

Naast pootjes heb je ook staande tv meubelen die je makkelijk kan verplaatsen door middel van wieltjes aan de onderkant van het meubel. Naast de functie van het voortbewegen van de kast, dienen de wieltjes ook als prima poten voor staande tv meubelen.

Sommige staande tv meubelen van Zen Lifestyle zijn ook voorzien van lades. Hier kunt u van alles en nog wat in opbergen. Bijvoorbeeld uw dvd/cd speler of gewoon een stapel boeken.

Bij Zen Lifestyle heeft u al een staand tv meubel vanaf €69.00 euro. Bij Zen Lifestyle hebben we meubelen in alle prijsklassen. Zo bepaald u zelf wat u uitgeeft voor uw staande tv meubelen.

Mocht u vragen hebben of advies nodig hebben? Wij bij Zen Lifestyle helpen u graag. Neem gewoon even contact op, of kom langs in de woonwinkel van Zen Lifestyle in Wijchen. Ook voor andere meubelen zoals eetkamerstoelen of eettafels bent u bij ons aan het juist adres. Het adres en telefoon nummer vindt u op de website. Klik op de link 'Contact'hierboven.