Over Zen Lifestyle

 

Een unieke woonbeleving

Bij Zen Lifestyle bieden wij jou een totale woonbeleving. Maak kennis met prachtige design meubelen en laat je inspireren door onze showroom. U bent van harte welkom!

20.000m2 aan wooninspiratie!

Bij Zen Lifestyle vind je meer dan 20.000m2 aan wooninspiratie voor elk(e) woonstijl en budget. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit onze eigen unieke collectie. Van stijlvolle kasten, stoere eetkamertafels tot hoogwaardige comfortabele banken

Vernieuwend assortiment

Regelmatig reizen wij naar het buitenland om onze Zen Lifestyle collectie aan te vullen met de nieuwste woonitems. Dit merk biedt vele prachtige meubels aan met de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Door de diversiteit binnen de collectie passen de meubelen prachtig in elk interieur. De Zen Lifestyle collectie eetkamerstoelen is zeer uitgebreid, voor iedereen is er wel de geschikte stoel te vinden. Daarnaast is ook de collectie TV-dressoirs zeer divers, zoals onze favoriet, de HO19. Binnen iedere productgroep zijn er prachtige pronkstukken te vinden.

Naast onze eigen collectie werkt Zen Lifestyle ook samen met verschillende hoogwaardige Europese labels, zoals Zuiver, Bodilson, BePureHome en HKliving. Doordat wij steeds vernieuwen blijft het leuk om in onze winkel de nieuwste meubels en accessoires te ontdekken. 

Loft by Zen 

Op de begane grond van ons nieuwe showroom introduceerde wij sinds mei 2020 een nieuw merk namelijk Loft By Zen. Designliefhebbers kunnen hun hart ophalen met deze nieuwe collectie van Zen Lifestyle. Een collectie gebaseerd op eenvoud, strakke lijnen, eerlijke materialen en natuurlijke kleuren. Het toppunt van design & kwaliteit, gemaakt in de beste fabrieken van Europa.

Favoriete collectie: De World Uniques Collectie

Een collectie waar wij al jaren erg trots op zijn, is onze World Uniques collectie. Deze collectie bestaat uit unieke zorgvuldig geselecteerde woonitems uit China en India. Duurzaam, gemaakt van gerecycled hout en nergens anders te vinden. Deze bijzondere collectie is nu te zien op de eerste verdieping van ons vernieuwde showroom. 

Wij zien u graag!

Zen Lifestyle is dé online en offline specialist in design meubels. Shop online of kom naar onze showroom in Wijchen nabij Nijmegen. Wij zijn elke zondag open!

Openingstijden

Ma - Do      10.00 - 17.30
Vrijdag      10.00 - 21.00
Zaterdag   10.00 - 17.00
Zondag     11.00 - 17.00

Orderadministratie is telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij 09.00-17.00

Adresgegevens         

Graafseweg 781
6603 CG Wijchen
024-6454 845 (algemeen)
024-6450 070 (orderstatus)
info@zen-lifestyle.nl

 

 

Algemene gegevens

KvK-nummer: 09202248
Btw-nummer: NL820957252B01

Handelsnaam: Oosterbaan Living B.V.