Binnenkijken bij Twan en Simone

Binnenkijken bij Twan en Simone

Onlangs mochten wij in het prachtige huis van Twan en Simone binnenkijken. Zij wonen in een buitenwijk in Gelderland tussen de groene bomen. Twan en Simone hebben samen een dochtertje en wonen met zijn drieën in dit prachtige nieuwbouwhuis die zij zelf hebben laten bouwen. Voor de inrichting van het huis zochten zij hulp van ons interieuradviseurs Cora, die het huis omgetoverd heeft tot een inspirerend geheel.

De woonkamer

De woonkamer heeft een verrassende opstelling. De bewoners wilde namelijk niet de televisie boven de openhaard, maar een apart zitje. Adviseur Cora heeft toen een opstelling bedacht waarbij hoekbank Milou in de ruimte is gezet, met daarachter twee sidetafels als afscheiding. Daarachter zijn 2 chaise longue geplaatst die uitkijken op de televisie. Zo heeft Cora twee plekken in de woonkamer gecreëerd met beide een eigen functie. Twan en Simone zijn hier heel enthousiast over. Met vrienden zitten ze graag op de hoekbank, kijkend naar de openhaard. Als ze even tv willen kijken ploffen ze lekker op de chaise longue met een warm dekentje. 

 

luxe woonkamer
moderne hoekbank

De eetkamer

In de eetkamer staat een grote zwarte eettafel met daarom heen 8 Luca stoelen. De bewoners vinden het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor gasten en familie. Gelukkig kon adviseur Cora dat bewerkstellen in deze mooie grote ruimte. In de eetkamer hangt ook een grote televisie met daaronder één van onze favoriete tv meubel, de Luxury hoog! Het meubel past perfect in de ruimte en zorgt ook nog eens voor extra opbergplek.

Eigen collectie meubels

Wij vinden het super leuk om meubels uit onze eigen collectie terug te zien in dit prachtige huis. Ben je nu ook fan geworden van dit huis?? Scroll dan snel naar beneden om nog meer foto's te zien van de binnenkijker en de meubels uit deze binnenkijker te shoppen!

 

eetkamerstoelen aan eettafel
zwarte tv meubel
moderne woonkamer
keuken doorkijkje

werkkamer
interieuradviseur aan het werk
doorkijkje naar de hal

decoratie op de salontafel
doorkijkje naar de woonkamer
hal