Eiken tafels

Producten 1-12 van 95
Van hoog naar laag sorteren
 1. eetkamertafel eiken
  Eetkamertafel Eiken Joost Tower Poot 200x100cm
  € 899,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 2. Snel in huis
 3. Actie
  17%
  industriële eetkamertafel
  Stoere Industriële Eetkamertafel Finn
  € 1.439,00 € 1.199,00
 4. Eiken Eetkamertafel Mat Zwart Flint 160x90
  Eiken Eetkamertafel Mat Zwart Flint 160x90
  € 749,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 5. 17%
  Eiken Boomstamtafel Kruispoot
 6. Actie
  17%
  eiken eettafel
  Eiken Eetkamertafel Jamie
  € 899,00 € 749,00
 7. 16%
  Eiken Boomstamtafel Kruispoot
 8. Eiken Eetkamertafel Mat Zwart Flint 300x100
  Eiken Eetkamertafel Mat Zwart Flint 300x100
  € 1.199,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 9. industriële eettafel
  Industriële Eiken Tafel Raw A-Poot Dicht 240x90cm
  € 859,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 10. 16%
  Eiken Boomstamtafel Kruispoot
Producten 1-12 van 95
Van hoog naar laag sorteren

Eiken Eetkamertafels

Eetkamertafels worden veelal vervaardigd uit sterk hout. U hebt hierbij keuze uit diverse soorten hout, waaronder eiken. Eikenhout is enorm sterk en zal erg lang mee gaan binnen uw interieur. Onze eiken tafels beschikken over fijne afwerkingen die uw eetkamerruimte een geheel eigen karakter aanbieden. Er is keuze uit tafels in eiken met scherpe randen, maar er is ook keuze uit tafels met hierin gesneden vormen. De tafels met scherpe randen zullen iets of wat moderner ogen, maar dat ligt natuurlijk ook aan de rest van uw eetkamerruimte. De tafels met mooie vormen zijn karakteristiek en beloven naast het zijn van een tafel, ook een echte eyecatcher te zijn. Dit zijn de moderne tafels natuurlijk ook, want bij iedere tafel zijn diverse keuzemogelijkheden qua design en opties zoals afmetingen.

Eiken tafels goed onderhouden

Om extra lang van uw tafel te kunnen genieten, is het zaak dat de tafels goed worden onderhouden. Om u op weg te helpen, beschikken we over een ruim assortiment met diverse onderhoudsproducten voor velen verschillende meubelen. Een aantal van deze onderhoudsproducten zijn geschikt voor eiken tafels en bieden bescherming tegen bijvoorbeeld vlekken, vocht en warmte. Het is dus zeker de moeite waard om een goed onderhoudsproduct te overwegen. Weet u niet welk product u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op of vraag ernaar in de showroom. Onze verkopers kunnen u precies vertellen welke producten geschikt zijn voor uw tafel en hoe deze te gebruiken.

Eiken tafels online bestellen of in de showroom

De eiken tafels van Zen Lifestyle kunt u eenvoudig bestellen via onze website, maar u kunt ze ook komen bekijken in de ruime showroom. Laat u inspireren door de ruime wooncollectie en de velen woonmogelijkheden. Hebt u moeite met het kiezen van een passende tafel binnen uw interieur? Onze verkoopspecialisten helpen u graag met het vinden van een passende tafel. Bekijk meteen de bijpassende eetkamerstoelen voor een complete eetkamer.