Woood

9 producten
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
Van hoog naar laag sorteren

Woood

Maak van jouw huis een thuis met de geweldige meubelen van Woood. Dit prachtige, betaalbare meubelmerk heeft meubels met een modern, eenvoudig maar toch zeer stijlvol design. Hierdoor zijn de meubels van dit fantastische merk gemakkelijk te combineren met andere meubels. Het is natuurlijk ook mogelijk om een hele woonruimte in te richten met de meubels. Binnen het assortiment van dit merk zijn er ook nog diverse, prachtige woonprogramma’s waarmee gehele ruimtes gemakkelijk en stijlvol in te richten zijn! Uiteraard is het ook mogelijk om losse meubels uit de woonprogramma’s te kiezen, ze staan namelijk ook los van elkaar ontzettend mooi!

Functioneel, modern en divers!

De meubels van Woood zijn bovenal allemaal zeer divers en modern, maar het merk is vooral gericht op functionalisme. Zo zijn een aantal meubels aan te passen naar eigen wensen, zoals kasten met meer of minder stappen, en zijn de producten allemaal van hoge kwaliteit. Hierdoor kan er met de meubels geleefd worden en hoef je niet bang te zijn dat de meubels snel verslijten! Veel meubels bieden tevens de mogelijkheid tot opbergruimte, zo beschikken bijvoorbeeld een aantal salontafels over de mogelijkheid om spullen op te bergen door handige extra schappen en lades. Zeer praktisch! Bovendien is Woood ook nog eens zeer betaalbaar, waardoor je voor een scherpe prijs een woonruimte in zijn geheel kan inrichten!

Bekijk de gehele collectie Woood meubelen snel bij Zen Lifestyle online, of bezoek de grote showroom in Wijchen bij Nijmegen en laat u verassen door de grote collectie prachtige meubelen. Liever een ander merk? Bij Zen Lifestyle zijn ook nog vele andere merken te vinden zoals het eigen merk Zen Lifestyle, Eleonora, By Boo, Zuiver, Makkii en nog veel meer!