Filters

Hoogglans kasten

9 producten

Sorteer op
Toon alles
Boekenkast Basic Libra 80cm Zwart 3 Open Vakken
€ 549,00
Direct uit voorraad leverbaar
Boekenkast Basic Libra 80cm Zwart 2 deuren
€ 599,00
Direct uit voorraad leverbaar
Boekenkast Basic Libra 80cm Zwart 1 Open Vakken
€ 599,00
Direct uit voorraad leverbaar
Tv-Dressoir Hoogglans Ho-19 Wit Zwevend 180
€ 649,00
Direct uit voorraad leverbaar
Salontafel hoogglans CT-01
€ 199,00
Direct uit voorraad leverbaar
Zwevend TV Dressoir Hoogglans Wit 240cm HO-19
€ 799,00
Direct uit voorraad leverbaar
Boekenkast Libra 80cm set van 2
€ 1.098,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Boekenkast Basic Libra 80cm Set van 3
€ 1.897,00
Tv-Dressoir Hoogglans Wit Ho-19 Zwevend 120
€ 449,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar

Hoogglans Kasten: Stijlvolle Oplossingen voor je Interieur

Ontdek bij Zen Lifestyle onze uitgebreide collectie hoogglans kasten en tv-meubels , een symbool van eigentijdse elegantie en praktische functionaliteit. Hoogglans kasten zijn niet alleen een trend, maar ook een tijdloze toevoeging aan je interieur. Combineer stijl en opbergruimte met onze hoogglans kasten die perfect passen in elk modern huishouden. Naast hoogglans kasten bieden we ook een selectie verfijnde tv-meubels die naadloos aansluiten op je entertainmentbehoeften.

Dressoirs Hoogglans

De dressoirs hoogglans van Zen Lifestyle zijn al geruime tijd een grote trend en zijn mede daarom ook erg populair op dit moment. Je vindt in ons ruime assortiment dressoirs hoogglans zeer diverse designs, elk met zijn eigen mogelijkheden. Waarvoor wil je jouw dressoir hoogglans gebruiken? Wil je er één met laden of juist één met deurtjes? Je hebt oneindig veel mogelijkheden met de dressoirs hoogglans van Zen en je kunt ons aanbod online bekijken, maar je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Wijchen. De koffie staat voor je klaar!

Wandkasten Hoogglans

Je vindt in onze webshop een divers aanbod wandkasten hoogglans. Van eenvoudige ladenkasten tot complexe wandkasten hoogglansdie kunnen dienen als tv-meubelen met uiteenlopende opbergmogelijkheden. Een aantal grotere en uitgebreidere wandkasten hoogglans zijn ook nog helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Kies zelf welke kleurencombinatie je wilt voor je hoogglans wandkast. Heb je interesse in onze uitgebreide wandkasten hoogglans en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Kasten Hoogglans Online Bestellen

Heb je de ideale kast hoogglans gevonden? Bestel de kast hoogglans direct online. Wij bieden uitstekende garantie. Zo krijg je op onze kasten hoogglans 2 jaar garantie. Bovendien ben je als lid van Thuiswinkel Waarborg verzekerd van veilig en makkelijk online kunt winkelen in onze webshop.

Bekijk Onze Hoogglans Kasten in Wijchen

In onze winkel aan de Graafseweg in Wijchen vind je een groot aantal kasten hoogglansterug in de showroom. Dus als je een kast hoogglans eerst wilt komen bekijken, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Onze verkopers helpen je graag met het uitzoeken van een kast hoogglans die geheel naar jouw wens is.

Dus wacht niet langer en bekijk direct het aanbod hoogglans kasten en tv-meubels op zen-lifestyle.nl of bezoek onze winkel!