Filters
Beschikbaarheid
Kleur
Prijs
Materiaal

Hoogglans kasten

8 producten

Toon alles
Tv-Dressoir Hoogglans Wit Ho-19 Zwevend 120
€ 449,00
Direct uit voorraad leverbaar
Tv-Dressoir Hoogglans Ho-19 Wit Zwevend 180
€ 649,00
Direct uit voorraad leverbaar
Zwevend TV Dressoir Hoogglans Wit 240cm HO-19
€ 799,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Salontafel hoogglans CT-01
€ 199,00
Boekenkast Libra 80cm set van 2
€ 1.098,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Boekenkast Basic Libra 80cm Zwart 2 deuren
€ 599,00
Direct uit voorraad leverbaar
Boekenkast Basic Libra 80cm Zwart 1 Open Vakken
€ 599,00
Direct uit voorraad leverbaar
Boekenkast Basic Libra 80cm Zwart 3 Open Vakken
€ 549,00
Direct uit voorraad leverbaar

Dressoirs hoogglans

De dressoirs hoogglans van Zen-lifestyle.nl zijn al een tijdlang een grote trend en zijn mede daarom ook erg populair op dit moment. U vindt in ons ruime assortiment dressoirs hoogglans zeer diverse designs, elk met zijn eigen mogelijkheden. Waarvoor wilt u uw dressoir hoogglans gebruiken? Wilt u er één met laden of juist één met deurtjes? U heeft oneindig veel mogelijkheden met de dressoirs hoogglans van Zen en u kunt ons aanbod online bekijken, maar u kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Wijchen. De koffie staat voor u klaar!

Wandkasten hoogglans

U vindt in onze webshop een divers aanbod wandkasten hoogglans. Van eenvoudige ladenkasten tot complexe wandkasten hoogglans die kunnen dienen als tv meubelen met uiteenlopende opbergmogelijkheden. Een aantal grotere en uitgebreidere wandkasten hoogglans zijn ook nog helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Kies zelf welke kleuren combinatie u wilt voor uw hoogglans wandkast. Heeft u interesse in onze uitgebreide wandkasten hoogglans en heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Kasten hoogglans online bestellen

Heeft u de ideale kast hoogglans gevonden? Bestel de kast hoogglans direct online. Wij bieden uitstekende garantie. Zo krijgt u op onze kasten hoogglans 2 jaar garantie. En als lid van thuiswinkel waarborg heeft u zekerheid dat u veilig en makkelijk online kunt winkelen in onze webshop.

Bekijk onze kasten hoogglans in onze winkel in Wijchen

In onze winkel aan de Graafseweg in Wijchen vindt u een groot aantal kasten hoogglans terug in de showroom. Dus als u een kast hoogglans eerst wilt komen bekijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom. Onze verkopers helpen u graag met het uitzoeken van een kast hoogglans die geheel naar uw wens is.

Dus wacht niet langer en bekijk direct het aanbod kasten hoogglans op zen-lifestyle.nl of bezoek onze winkel!