Zwevende TV-meubels

Producten 1-24 van 39
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Actie
  3. Actie
Producten 1-24 van 39
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwevende TV-meubels

Indien je een kleine woonkamer hebt, is een zwevend tv meubel, ook wel een hangend tv-meubel genoemd, echt iets voor jou! Een zwevend tv-meubel laat de ruimte namelijk groter lijken. Daarbij zorgt het meubel ervoor dat je de ruimte optimaal benut. Bovendien is het makkelijker om de kamer schoon te maken, omdat je er veel makkelijk bij kunt. Een zwevend tv-meubel geeft ook meer rust in je woonkamer. Dus wanneer je jouw woonkamer groter en rustiger wilt laten ogen is een zwevend tv-meubel echt iets voor jou! Twijfel je nog steeds? Kom dan langs bij Zen-Lifestyle in Wijchen om je te laten adviseren.

Zwevend TV-meubel

Wil je de ruimte optimaal benutten? Dan is een zwevend tv meubel de perfecte oplossing. Met een hangend tv-meubel houd je de grond vrij en benut je iedere centimeter van je woonkamer. Een zwevend of een hangend meubel wordt eenvoudig bevestigd aan de muur en biedt talloze handige opbergmogelijkheden. Doordat de tv kast aan de muur hangt oogt de woonkamer een stuk ruimtelijker. Daarnaast is een hangende kast natuurlijk ook erg handig met stofzuigen. Naast een tv dressoir kun je natuurlijk ook een prachtige bijpassende opbergkast aanschaffen om je spullen in op te bergen.

Zwevend tv meubel in de kleur mat zwart

Al jaren is de HO-19 in het mat zwart onze bestseller. Een mooi zwevend tv meubel perfect voor de moderne woonstijl of Industriële woonstijl. Dit zwevend tv meubel is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Het meubel zweeft prachtig boven de grond. De strakke lijnen in combinatie met de mat zwarte kleur geven het meubel een uniek design. Maar is hoogglans wit of een andere kleur meer jouw ding? De populaire HO19 is ook verkrijgbaar in het mat wit, mat zwart, olijfgrijs, zandgrijs of betonlook.

Hangend TV-meubel al vanaf €399-

Bij Zen Lifestyle bestaat het grootste assortiment zwevende tv meubels mat zwart of zwevend tv meubel industrieel maar er zijn ook andere varianten als het gaat om zwevende tv meubelen van Zen Lifestyle. Je hebt ook de materialen: hoogglans en teakhout. Een mooi tv meubel hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Bestel bij Zen een goedkoop zwevend tv meubel voor een mooie prijs van €399.-.

Bekijk onze collectie zwevende tv meubels

Heb je vragen of opmerkingen over onze tv meubels of andere producten? Kom naar onze woonwinkel in Wijchen. Wij staan iedere dag voor klaar voor advies en het beantwoorden van je vragen. Heb je al een zwevend tv dressoir gekocht bij Zen? Dan kun je ook even kijken bij onze onderhoudsmiddelen om uw zwevende tv meubel langer mooi te houden. Ook hebben wij leuke accessoires voor bij je nieuwe tv meubel, zoals een mooie bijzettafel, vloerkleden of prachtige verlichting.