Zwevende TV-meubels

Wil je de ruimte optimaal benutten? Dan is een zwevend tv-meubel de perfecte oplossing. Met een hangend tv-meubel hou je de grond vrij en benut je iedere centimeter van je woonkamer. Een zwevend of een hangend meubel wordt eenvoudig bevestigd aan de muur en biedt talloze handige opbergmogelijkheden. Doordat de tv kast aan de muur hangt oogt de woonkamer een stuk ruimtelijker. Daarnaast is een hangende kast natuurlijk ook erg handig met stofzuigen.
Producten 1-12 van 20
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Zwevend TV Meubel Mat Zwart 240cm HO-19
  Zwevend TV Dressoir Mat Zwart 180cm HO19
  € 469,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 2. Nieuw
  TV Meubel Mat Zwart 240 cm HO-19
  TV Meubel Mat Zwart 240 cm HO19
  € 619,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 3. Zwevend TV Dressoir Ho-19 Hoogglans Wit 240
  TV Meubel Hoogglans Wit 240cm HO19
  € 619,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 4. TV Dressoir Mat Zwart 120cm HO-19
  TV Dressoir Mat Zwart 120cm HO19
  € 369,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 5. Zwevend TV Dressoir Mat Wit 120cm Ho-19
  Zwevend TV Dressoir Mat Wit 120cm HO19
  € 369,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 6. TV-Dressoir Mat Zwart 180 cm HO-19
  TV-Dressoir Mat Zwart 180 cm HO19
  € 469,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 7. Zwevend TV Dressoir Ho-19 Mat Wit 180
  TV Meubel Mat Wit 180cm HO19
  € 469,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 8. Zwevend Tv Dressoir Ho-19 Mat Wit 120 
  Zwevend Tv Dressoir Mat Zwart 120cm HO19
  € 369,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 9. Zwevend TV Dressoir Mat Wit 180cm Ho-19
  Zwevend TV Dressoir Mat Wit 180cm HO19
  € 469,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
Producten 1-12 van 20
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwevende TV-Meubels

Indien je een kleine woonkamer hebt, is een zwevend tv-meubel, ook wel een hangend tv-meubel genoemd, echt iets voor jou! Een zwevend tv-meubel laat de ruimte namelijk groter lijken. Daarbij zorgt het meubel ervoor dat je de ruimte optimaal benut. Bovendien is het makkelijker om de kamer schoon te maken, omdat je overal makkelijk bij kunt. Daarbij kost het minder tijd.

Een zwevend tv-meubel geeft meer rust in je woonkamer.Dus wanneer je jouw woonkamer groter en rustiger wilt laten ogen is een zwevend tv-meubel echt iets voor jou! Twijfel je nog steeds? Kom dan langs bij Zen-Lifestyle in Wijchen om je te laten adviseren.

Zwevend TV-meubel

Wil je de ruimte optimaal benutten? Dan is een zwevend tv meubel de perfecte oplossing. Met een hangend tv meubel hou je de grond vrij en benut je iedere centimeter van je woonkamer. Een zwevend of een hangend meubel wordt eenvoudig bevestigd aan de muur en biedt talloze handige opbergmogelijkheden. Doordat de tv kast aan de muur hangt oogt de woonkamer een stuk ruimtelijker. Daarnaast is een hangende kast natuurlijk ook erg handig met stofzuigen. Naast een tv dressoir kun je natuurlijk ook een prachtige bijpassende opbergkast aanschaffen om je spullen in op te bergen.

Zwevend tv meubel van hoogglans wit

Al jaren is de HO-19 onze bestseller. Een mooi zwevend tv meubel van hoogglans wit perfect voor de moderne woonstijl of Scandinavische woonstijl. Dit hoogglans zwevend tv meubel is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Het meubel zweeft prachtig boven de grond. De strakke lijnen in combinatie met het hoogglans wit geven het meubel een uniek design. Maar is mat of een andere kleur meer jouw ding? De populaire HO19 is ook verkrijgbaar in het mat wit, mat zwart of betonlook.

Hangend TV meubel al vanaf €229,-

Bij Zen Lifestyle bestaat het grootste assortiment zwevende tv-meubelen uit meubelen van hoogglans, maar dit is natuurlijk niet het enige materiaal als het gaat om zwevende tv meubelen van Zen Lifestyle. Je hebt ook de materialen: matglans en teakhout. Een mooi tv meubel hoeft niet duur te zijn. Bestel bij Zen een goedkoop zwevend tv meubel voor een mooie prijs van €229.-.

Bekijk onze collectie zwevende tv meubels

Heb je vragen of opmerkingen over onze tv meubels of andere producten? Kom naar onze woonwinkel in Wijchen. Wij staan iedere dag voor klaar voor advies en het beantwoorden van je vragen. Heb je al een zwevend tv dressoir gekocht bij Zen? Dan kun je ook even kijken bij onze onderhoudsmiddelen om uw zwevende tv meubel langer mooi te houden. Ook hebben wij leuke accessoires voor bij je nieuwe tv kast, zoals mooie bijzettafels, vloerkleden of prachtige verlichting.