Super leuk dat Zen Lifestyle een plekje heeft gekregen bij jou in huis!
 
We zijn heel benieuwd hoe jouw Zen-aankoop bevalt én natuurlijk willen we ook graag weten hoe jij het gehele aankoopproces hebt ervaren. Wil je andere klanten helpen met het maken van hun keuze? Laat een snelle review achter en maak direct kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

We streven naar de best mogelijke ervaring, maar als er iets niet naar wens is gegaan, staan we klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via info@zen-lifestyle.nl.

 
Alvast enorm bedankt voor het delen van jouw ervaring!

 

Happy Customers

 

Voorwaarden

  • Wij vragen de winnaar van de actie een factuur of bon door te sturen om te controleren dat het meubel of accessoires ook daadwerkelijk in onze winkel of webshop is gekocht. Mocht de winnaar dit niet kunnen overleggen dan zijn wij genoodzaakt om een nieuwe winnaar te kiezen.
  • Het bedrag dat je terugkrijgt is van één meubel of accessoires. Het bedrag is exclusief eventuele extra garanties of bezorgkosten
  • Elke twee maanden wordt er een winnaar uit alle reviews uitgekozen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons via mail of onder de geplaatste review