Schrijf een review en win

 

Wat leuk dat Zen Lifestyle een plekje heeft gekregen in jouw huis! Daar zijn wij stiekem best trots op. Laat ons weten hoe je de producten en service hebt ervaren. Met deze review help jij klanten met hun keuze en daarvoor willen wij jouw bedanken. Met een review maak jij daarom direct kans om je aankoopbedrag terug te winnen YAY!

 
 

 

 

Happy Customers

 

 

Voorwaarden

  • Wij vragen de winnaar van de actie een factuur of bon door te sturen om te controleren dat het meubel of accessoires ook daadwerkelijk in onze winkel of webshop is gekocht. Mocht de winnaar dit niet kunnen overleggen dan zijn wij genoodzaakt om een nieuwe winnaar te kiezen.
  • Het bedrag dat je terugkrijgt is van één meubel of accessoires. Het bedrag is exclusief eventuele extra garanties of bezorgkosten
  • Elke twee maanden wordt er een winnaar uit alle reviews uitgekozen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons en zal worden vermeld op deze pagina. 

 

 

 

Inspiratie nodig?

 

 

 

Review winnaars

Zes keer per jaar wordt er een winnaar uitgekozen onder alle geschreven reviews van Kiyoh, Trustpilot en onze eigen site. De winnaar van de maand krijgt altijd persoonlijk een berichtje van ons.

Winnaar Februari 2022: Lynda uit Tolbert (Kiyoh)

Winnaar April 2022: Julia (Trustpilot)  

Winnaar Juni 2022: Daphne de Groot uit Nijmegen (Google)  

Winnaar Augustus 2022: Michel de Wildt uit Wijchen (Kiyoh)