Filters

Passe Partout

4 producten

Sorteer op
Toon alles
Hoekbank Zola Bouclé
€ 5.139,00
Passe Partout Pastille Poef
€ 264,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Passe Partout Pastille Fauteuil Lounge XL
€ 1.040,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Passe Partout Pastille Fauteuil
€ 923,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar

Bestel Passe Partout bij Zen Lifestyle

Maak kennis met Passe Partout. Dit prachtige merk is nu ook verkrijgbaar bij Zen Lifestyle. Bekijk onder andere hun prachtige fauteuils en poefs. Welk meubel uit de collectie spreekt jou het meest aan? Ontdek de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, kies je favoriet en bestel het direct online bij Zen Lifestyle. Met de prachtige meubels van Passe Partout maak je van jouw huis een thuis! Wil je de collectie graag in het echt bekijken? Dan raden wij aan om onze mooie showroom in Wijchen te bezoeken.

Kom meer te weten over Passe Partout

De slogan van Passe Partout luidt: Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout. Dit sluit perfect aan bij waar zij als merk voor staan: genieten van elk moment en klein gelukje. Mooie dingen hoeven niet persé duur te zijn. Het team is dan ook continu op zoek naar producten die betaalbaar, maar ook van goede kwaliteit zijn. Met hun stijlvolle meubels kun je een prachtig geheel creëren en optimaal genieten.

Collectie van Passe Partout bij Zen Lifestyle

Benieuwd geworden naar de prachtige collectie van Passe Partout? Bekijk op deze pagina dat het aanbod van dit merk bij Zen Lifestyle. De collectie is ontworpen en handgemaakt in Europa. Dit maakt alle meubelstukken extra bijzonder. Ze maken gebruik van luxe stoffen die van het meubel direct een eyecatcher maken. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk zacht velours. Dit geeft je fauteuil of poef direct een chique uitstraling.

Bestel je favoriete meubel online

Welk meubel uit de prachtige Passe Partout spreekt jou het meest aan? Door de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, is er voor iedere wens een passend model verkrijgbaar. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren. Heb je het gewenste meubel gevonden? Dan kun je deze direct online bestellen.

Meer weten over het merk en prachtige meubels? Breng dan een bezoekje aan de grote Zen Lifestyle showroom in Wijchen. Hier kun je volop inspiratie opdoen en helpen we je met het maken van een keuze.