Mangohouten tafels

25 producten
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Actie
25 producten
Van hoog naar laag sorteren

Mangohouten eettafels bij Zen Lifestyle

In onze collectie vind je een grote diversiteit van mangohouten eettafels. Ronde eettafels, ovale eettafels, rechthoekige eettafels en zelf vierkante eettafels zijn allemaal verkrijgbaar met dit populaire houtsoort. Naast onze eigen collectie mangohouten eettafels vind je in onze collectie ook veel eettafels van verschillende merken zoals Label51, Bodilson en Zuiver! Bekijk de collectie snel online of kom langs in onze woonwinkel in Wijchen!

Populaire houtsoort

Eettafels met mangohout zijn ontzettend populair. Maar waarom is juist dit houtsoort zo populair? Wij weten wel waarom. Mangohout is ontzettend sterk en daarom goed te verwerken in verschillende meubels zoals eettafels, salontafels maar ook kasten. Daarnaast ziet het hout er super mooi uit. Vaak een beetje robuust en met een industrieel uiterlijk. Meubels gemaakt van mangohout zijn daarom ook veelvuldig terug te vinden in een industrieel interieur. Als laatste speelt natuurlijk ook de prijs erg mee. mangohout is in verhouding tot andere houtsoorten goedkoper. Hierdoor kan je voor een leuke prijs toch jouw favoriete meubel aanschaffen.

Kom langs in onze woonwinkel in Wijchen

Wil jij graag een mangohouten eettafel maar weet je nog niet voor welke vorm je wilt gaan? Dan helpen wij je graag! Onze adviseurs in de winkel staan klaar om jou te helpen met de keuze voor een rechthoekige eettafel, ronde eettafel of wellicht een ovale eettafel. De keuze is ontzettend graag en wij helpen je graag de juiste keuze te maken en jouw droomtafel samen te stellen!

Wil je nog wat meer inspiratie lezen over de vorm keuze voor je eettafel? Lees dan onze blog met voordelen en nadelen voor een ronde of rechthoekig eettafel.