Filters

5 producten

Sorteer op
Toon alles
basic spin poot 8x8cm
€ 219,00
Direct uit voorraad leverbaar
Metalen x poot
€ 240,00
Tafelpoot set van 2 u frame 8x8cm
Zen Lifestyle
Tafelpoot U Zwart
€ 399,00
Direct uit voorraad leverbaar
Tafelpoot basic spin lang 10x5cm
€ 290,00
Direct uit voorraad leverbaar
ronde x poot 8x8cm zwart
€ 199,00
Direct uit voorraad leverbaar

Tafelpoten

Bij Zen Lifestyle is het mogelijk om tafelbladen en tafelpoten los van elkaar te selecteren, zodat jij je droom tafel zelf kan samenstellen. Met behulp van tafelpoten kun je ook aan de tafel die je al in tijd in huis hebt staan een nieuwe look geven. Zo kun je blijven veranderen en het gewenste karakter aan jouw tafel geven. Ontdek welke tafelpoten wij te bieden hebben!

Soorten tafelpoten

In onze collectie vind je verschillende soorten tafelpoten terug, dus voor iedere woonsituatie hebben wij de juiste poot. De u-poot is een tafelpoot dat aan de kopse kanten van het tafelblad geplaatst worden. Door het gebruik van een u-poot oogt de tafel ruimtelijker, omdat je helemaal onder de tafel door kan kijken. Bovendien is deze poot helemaal van nu. De trendy spinpoot zit in het midden van het tafelblad gemonteerd. Door de plaatsing van deze poot blijft er rondom de tafel veel ruimte om eetkamerstoelen te plaatsen, omdat de hele rand hiervoor beschikbaar is. Deze poot zorgt voor een speels effect en kan zo iedere tafel opvrolijken. Tenslotte hebben wij nog de x-poot, deze poot wordt aan de kopse kanten van de tafel geplaatst. De x-poten zijn een stabiele basis voor jouw tafel, die voor een stoere look zorgen.

Voor welke poot kies jij?

Welke poot je het beste kunt kiezen heeft te maken met verschillende factoren, zoals de beschikbare ruimte, de behoefte om extra stoelen te kunnen plaatsen en de gewenste stabiliteit. Welke factoren het belangrijkste wegen is voor iedereen anders, maar wij kunnen je wel helpen bij het maken van deze afweging. In onze showroom hebben wij een aparte hoek met de gehele collectie tafelpoten, hier kun je ontdekken welke tafelpoot jou het meeste aanspreekt. Kom gauw een kijkje nemen!