Binnenkijken in het kleurrijke interieur van Meta

Binnenkijken in het kleurrijke interieur van Meta

Vorige week gingen we langs voor een binnenkijker bij Meta van het Instagramaccount @menm_homestyle. Samen met haar man en twee kinderen woont ze in dit prachtige huis. Ze omschrijft haar interieur als Scandinavisch met een touch van kleurrijke pasteltinten. Wij zijn helemaal fan van het interieur van Meta en hebben enorm genoten van de mogelijkheid om foto’s te maken bij Meta thuis. Ben jij ook benieuwd naar het mooie en vrolijke interieur van Meta? Neem alvast een kijkje op haar Instagrampagina. Lees snel verder en laat je inspireren!

ronde eettafel
kleurrijk hoekje

Scandinavisch met een kleurrijke touch

Meta omschrijft haar interieurstijl als Scandinavisch met een touch van pastelkleuren. Ze laat zich inspireren door verschillende bronnen, variërend van tijdschriften tot haar omgeving wanneer ze buiten loopt, maar Instagram blijkt voor haar de belangrijkste bron van inspiratie te zijn.

Favoriete ruimte en meubel 

Meta voelt zich écht thuis in zowel de keuken als de woonkamer, waar ze volop kan genieten. Een aantal jaar geleden hebben ze aan de achterkant van het huis aangebouwd. Hierdoor is de keuken groter geworden en is het een echte leefkeuken geworden met een lichte keuken en een gezellige ronde tafel met eetkamerstoel Eva, een stoel uit onze eigen collectie.

Haar favoriete meubel in huis is zonder twijfel de Diamond boekenkast. Hier kan ze volledig haar creativiteit uiten, door haar favoriete accessoires erin te plaatsen en zo haar huis een echt thuisgevoel te geven. Op Instagram krijgt ze ook regelmatig vragen van haar volgers om tips te geven hoe ze de kast heeft gestyled en waar haar accessoires vandaan komen. 

Woonwensen

Meta geeft aan dat er altijd wensen zijn, maar dat ze voor nu erg tevreden is met haar interieur. Op haar wishlist staat nog wel dat ze de badkamer een keertje wil aanpakken, want dat is eigenlijk echt een moetje. De oude badkamer zit er al sinds zij hier zijn komen wonen dus heeft nodig een upgrade nodig.

Shop deze stijl

Ben jij ook fan geworden van deze unieke en kleurrijke woonstijl? Scroll naar beneden en shop de meubels die helemaal passen bij in de stijl van Meta!

 

 

 

Ontdek meer blogs

Producten