Direct naar: 7 jaar garantie met All in House | 2 jaar CBW garantie | Lidmaatschap branchevereniging CBW | Lidmaatschap Thuiswinkel Waarborg

7 jaar garantie met All In House

Kies je voor All In House service dan hoef je je 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Met het All in House Service programma heb je de zekerheid dat je 7 jaar gegarandeerd plezier gaat beleven aan je nieuwe aanwinst. Mocht er een probleem zijn, dan krijg je een snelle en vakkundige oplossing bij jou aan huis. Vraag in de winkel naar de voorwaarden van het All In House service programma.
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt tevens de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Eventuele aanvullende garanties doen niets af aan de wettelijke garantie.

2 jaar CBW garantie

Kopen bij een CBW-erkende winkel, biedt naast vele voordelen ook zekerheid. Je krijgt in principe altijd 2 jaar garantie op de producten. Toch verschilt de duur van de garantie per merk en winkel. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met de klantenservice of kom langs in de winkel. Deze garantie geldt alleen voor meubelen die gekocht zijn na 01-07-2017. Voor deze datum geldt de oude garantie bepaling 3 jaar afbouwend.
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt tevens de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Eventuele aanvullende garanties doen niets af aan de wettelijke garantie.

Lidmaatschap branchevereniging CBW

Wij zijn lid van de branchevereniging CBW-Mitex en daarmee een CBW erkende winkel. Hiermee heb je ook enkele voordelen zoals:
De algemene voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor je van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld (aan)betalen, annuleren, levertijd, levering, vervoer en garantie. Bedrijven met een CBW keurmerk bieden daardoor meer zekerheid dan bedrijven die dit keurmerk niet hebben. Zij hanteren ook een erkenningsregeling van 3 garanties. Op het gebied van veilig betalen bijvoorbeeld. De aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. Pas bij de aflevering betaal je het volledige bedrag. Gaat een bedrijf failliet met een CBW keurmerk dan bent je de aanbetaling niet kwijt. Bedrijven met een CBW keurmerk bieden daarnaast ook nog een extra productgarantie. Mocht je een klacht hebben en er samen niet uitkomen dan is er een extra onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Je rechtsbescherming is dus optimaal.
>>> CBW-account van onze winkels
>>> Voor meer informatie: www.inretail.nl

Lidmaatschap Thuiswinkel Waarborg

Zen-Lifestyle.nl is aangesloten bij het thuiswinkelkeurmerk Thuiswinkel Waarborg. Zodoende biedt Zen-Lifestyle.nl je extra zekerheid en garantie. Alle voordelen en regelementen kun je teruglezen in de algemene voorwaarden.
>>> Voor meer informatie: www.thuiswinkel.org