Plafondlampen

13 producten
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
Van hoog naar laag sorteren

Plafondlampen

In de meeste kamers in je huis hangt wel een plafondlamp. Het is vaak de lamp die je het eerst gebruikt om een ruimte te verlichten zodra het wat donkerder wordt.

Plafondlamp Led

Voor een plafondlamp is het belangrijk dat hij goed en veel licht geeft. Je gebruikt hem immers vaak om de gehele ruimte te verlichten. Een ledlamp is hier bij uitstek geschikt voor. Ledverlichting geeft veel en helder licht en is nog energiezuinig ook. Omdat je een plafondlamp vaak langere tijd laat branden is Led dus een goede keuze.

Plafondlamp woonkamer

De lamp boven je eettafel moet er allereerst natuurlijk voor zorgen dat je tafel goed verlicht wordt als het buiten wat donkerder wordt. Daarnaast wil je ook dat de lamp bijdraagt aan de uitstraling van je eethoek. Kies daarom een lamp die past bij de stijl van je interieur. Bij Zen Lifestyle hebben we verschillende soorten lampen die passen bij een industrieel, landelijk, modern of scandinavisch interieur.

Bezoek onze showroom in Wijchen nabij Nijmegen voor meer inspiratie of kijk online naar onze complete collectie verlichting.