Zwarte TV-meubels

Producten 1-36 van 93
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
Producten 1-36 van 93
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwarte TV meubels

Het tv meubel staat vaak op een centrale plek in het interieur. Het is daarom erg belangrijk om je tv meubel in dezelfde stijl uit te kiezen als de rest van je meubels. Is jouw stijl modern of industrieel? Dan is een zwarte tv meubel een goede keus voor jou. Kies voor een tv meubel zwart hout als je een meubel wilt met een stoer design. Dit past dan erg goed in de industriële stijl. Mag het meubel juist wat meer design uitstralen? Kies dan voor een tv meubel zwart zwevend.

Waarom een tv meubel zwart?

Een tv kast in de kleur zwart is een goede keuze. De kleur zwart is tijdloos en is makkelijk te combineren met andere kleuren maar ook met andere materiaalsoorten. Zo is een zwarte tv dressoir heel goed te combineren met een houten kast of een houten eettafel. Ook qua kleuren in je interieur zit je met de kleur zwart heel goed. Wil je jouw interieur wat meer naturel houden dan combineer je het meubel met lichte tinten zoals beige of witte meubelen. Wil je juist wat meer contrast brengen in je interieur? Kies er dan voor om je zwarte tv kast te combineren met kleuren als groen, blauw of okergeel. De combinaties met een zwarte tv meubel zijn dus eindeloos en daardoor is een zwart tv dressoir het perfecte meubel voor veel woonstijlen.

Zwevend of staand?

Als je kiest voor een tv kast zwart dan blijft er nog maar één vraag over. Kies je voor een zwevend of staand meubel? Beide modellen hebben hun voordelen. Zo is een zwevend tv meubel meer passend bij een modern interieur, dit komt door zijn strakke design. Ook lijkt je interieur optisch groter en is daardoor ook perfect voor kleinere ruimtes. Nog een groot voordeel van een zwevend tv meubel: je kan er heel gemakkelijk onder schoonmaken. Een staand meubel is daarentegen wat flexibeler. Doordat je het makkelijk kan verplaatsen zit je niet vast aan een vaste opstelling van je interieur. Voor veel interieur junkies is dit dan ook wel een heel groot pluspunt van een staand tv meubel.

Bij welke woonstijl past een tv kast zwart?

Een zwarte tv meubel is makkelijk te combineren met andere materialen en kleuren. Daardoor past een zwart tv dressoir in verschillende woonstijlen. Zo past een zwarte houten tv meubel goed in een industriële woonstijl maar is dit meubel ook goed te combineren in een vintage interieur. De laatste tijd zien wij ook een nieuwe woonstijl opkomen waar een tv meubel zwart perfect bij past. Deze woonstijl wordt ook wel Hotel Chique genoemd. Door meubels te kiezen die hier goed bij passen kan je in jouw interieur een luxe hotel sfeer neerzetten. Hoe zorg je voor een hotel chique sfeer in je interieur? Allereerst kies je natuurlijk voor een tv meubel zwart. Die combineer je met elementen zoals velvet stoffen, goud en donkere kleuren. Je kiest dus eigenlijk voor meubels en accessoires die een luxe en warme sfeer in je interieur geven.

Zwarte meubels bij Zen Lifestyle

Naast zwarte tv dressoirs kan je in onze collectie nog meer zwarte meubels terug vinden. Zo hebben wij ook een grote collectie van prachtige zwarte kasten zoals zwarte boekenkasten maar ook zwarte dressoirs en zwarte opbergkasten.