interieuradvies

Interieuradvies bij Zen Lifestyle

 

Ga je binnenkort verhuizen en kan je wel wat extra professionele hulp gebruiken? Ben je niet tevreden over jouw huidige interieur maar kom je er zelf niet uit? Of ben je op zoek naar een aantal nieuwe meubels maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste kan combineren? Dan helpen wij jou graag! Ga aan de slag met één van onze interieuradviseurs en ontvang een passend (online) interieuradvies op maat. Wij bieden 4 verschillende interieuradvies pakketten aan. Voor elke wens en budget een passend advies!  

Onze interieuradviseurs zijn gepassioneerd op het gebied van interieur en interieurstyling en zullen samen met jou tot een goed plan komen om van jouw huis een echt 'thuis' te maken. Zij zullen luisteren naar jouw wensen en met ideeën komen die verrassend en inspirerend zijn. Onze adviseurs kunnen jou advies geven binnen elke woonstijl en budget. Van een nieuw meubel of kleuradvies voor jouw bestaande interieur tot aan een compleet nieuw interieur voor jouw nieuw woning.

 

Online interieuradvies of op locatie

 

Vanwege de huidige maatregelen is het helaas niet mogelijk om een advies in te plannen in onze woonwinkel. Wel is het mogelijk om een online advies aan te vragen. Onze adviseurs nemen dan contact met je op via de telefoon, mail of via een videogesprek. Wat jij het fijnst vindt! Ook is het mogelijk om een interieuradvies in te plannen op locatie. Wij komen dan bij je thuis of op een andere locatie naar keuze! Natuurlijk houden wij ons aan de maatregelen die gehanteerd worden door het RIVM. Interesse in een online interieuradvies of een interieuradvies op locatie? Meld je dan snel hieronder aan en geef jouw voorkeur aan! 

 

 

Advies op maat

 

Wij bieden vier pakketten aan voor een advies op maat. Van een simpel advies waar je 1 uur al jouw vragen kan laten beantwoorden door een adviseur tot aan een advanced advies met 3D ontwerp, persoonlijk kleurenadvies én een uitgewerkt presentatie van de ruimte! Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en vraag direct een advies op maat aan! 

 

 

 

 

 

 

Onze ervaren adviseurs

 

Onze adviseurs hebben een grote passie voor interieur en zijn ervaren in het geven van advies aan onze klanten. Interieuradviseur Evy is gespecialiseerd in het maken en bedenken van een origineel ontwerp en werkt dit tot op de puntjes uit in een 3D ontwerp. Interieuradviseur Cora is juist meer van de ontwerpen op papier en het perfecte meubeladvies te geven. Daarnaast geeft Cora ook maandelijks een workshop moodboard maken. Daar inspireert zij de deelnemers om een eigen stijl neer te zetten in hun moodboard en deze terug te laten komen in hun eigen interieur. Maak hieronder kennis met onze interieuradviseurs!