interieuradvies

Interieuradvies bij Zen Lifestyle

 

Ga je binnenkort verhuizen en kan je wel wat extra professionele hulp gebruiken? Ben je niet tevreden over jouw huidige interieur maar kom je er zelf niet uit? Of ben je op zoek naar een aantal nieuwe meubels maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste kan combineren? Dan helpen wij jou graag! Ga aan de slag met één van onze interieuradviseurs en ontvang een passend (online) interieuradvies op maat. Wij bieden 3 verschillende interieuradvies pakketten. Voor elke wens en budget een passend advies!  

Onze interieuradviseurs zijn gepassioneerd op het gebied van interieur en interieurstyling en zullen samen met jou tot een goed plan komen om van jouw huis een echt 'thuis' te maken. Zij zullen luisteren naar jouw wensen en met ideeën komen die verrassend en inspirerend zijn. Onze adviseurs kunnen jou advies geven binnen elke woonstijl en budget. Van een nieuw meubel of kleuradvies voor jouw bestaande interieur tot aan een compleet nieuw interieur voor jouw nieuw woning.

 

Advies op maat

 

Wij bieden drie pakketten aan voor een advies op maat. Van een smart advies waar je 1 uur al jouw vragen kan laten beantwoorden door een adviseur tot aan een interieuradvies aan huis met 2D ontwerp, persoonlijk kleurenadvies én vervolg afspraak in de winkel. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en vraag direct een interieuradvies aan die perfect bij jouw wensen past. 

 

 

 

 

Onze ervaren adviseurs

 

Onze adviseurs hebben een grote passie voor interieur en zijn ervaren in het geven van advies aan onze klanten. Zo hebben onze adviseurs ontzettend veel ervaring met ontwerpen op papier (2D ontwerp) en het perfecte meubeladvies te geven. Ook zijn ze gespecialiseerd in het maken van een geheel ontwerp. Van vloeren tot aan verf, meubels en gordijnen. Maandelijks wordt er ook een workshop moodboard maken gegeven door onze adviseurs. Daar inspireren zij de deelnemers om een eigen stijl neer te zetten in hun moodboard en deze terug te laten komen in hun eigen interieur. 

 

 

 

Eindresultaat advies

Interieuradviseur Cora heeft onlangs een mooi project in Gelderland gerealiseerd. Ze heeft daar een prachtige villa mogen inrichten met meubels uit de Zen Lifestyle collectie. Het eindresultaat is verbluffend mooi geworden met een heerlijk loft sfeer. Benieuwd naar het eindresultaat? Scroll dan snel door naar beneden of bekijk de gehele binnenkijker hier!

interieuradvies resultaat
interieuradvies resultaat