Affiliate marketing

 

Een leuke manier om met ons samen te werken is door middel van affiliate marketing. Als affiliate partner kun je onze collectie delen op jouw website of social media kanalen en daar een leuke vergoeding voor krijgen. Je kunt ervoor kiezen om tekstlinkjes te verwerken op je website, linkjes te delen op social media of banners te plaatsen op je website. Als een bezoeker of volger via jouw linkje een bestelling plaatst, ontvang je hierover een vergoeding. Dit kan wel oplopen tot 10% van het aankoopbedrag.

Aanmelden is gratis

Het aanmelden als affiliate partner is eenvoudig en gratis. Nadat je je hebt geregistreerd, krijg je toegang tot onze uitgebreide verzameling van promotiemateriaal. Bovendien krijg je een uniek trackinglinkje waarmee wij kunnen bijhouden welke verkopen via jouw kanalen zijn gegenereerd.

Wordt affiliate partner van Zen Lifestyle

Sluit je vandaag nog aan bij ons affiliate programma en begin met verdienen door onze prachtige collectie met jouw netwerk te delen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat meer mensen kennis maken met de stijl en kwaliteit van Zen Lifestyle!

Aanmelden?

Meld je hier gratis aan bij Tradetracker!