TV-meubels

Producten 1-12 van 148
Van hoog naar laag sorteren
 1. Vintage Tv-meubel Stan 180 cm
  Vintage Tv-meubel Stan 180 cm
  € 499,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 2. 27%
  Industrieel tv dressoir Hawk
  Industrieel tv dressoir Hawk
  € 549,00 € 399,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 3. stalen tv-dressoir
  Stalen tv-dressoir Blaze 200cm
  € 449,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 4. Bled TV-Dressoir Groen
  Bled TV-Dressoir Groen
  € 599,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 5. ho-19 zwart
  Tv-Dressoir mat zwart 240cm HO-19 Zwevend
  € 619,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 6. 33%
  Industrieel tv meubel metaal budd
  Industrieel tv meubel metaal budd
  € 899,00 € 599,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 7. Industrieel Dressoir Darwin 240 cm
  Industrieel Dressoir Darwin 240 cm
  € 899,00
  Direct uit voorraad leverbaar
 8. Industrieel TV-meubel Darwin 180 cm
  Industrieel TV-meubel Darwin 180 cm
  € 449,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 9. Tv-Dressoir Ho-19 Zwevend 1.2
  Tv-Dressoir Ho-19 Zwevend 1.2
  € 369,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
 10. Teak tv-meubel element 180cm
  Teak tv-meubel element 180cm
  € 549,00
  Verschillende uitvoeringen leverbaar
Producten 1-12 van 148
Van hoog naar laag sorteren

TV-Meubels

Bij Zen Lifestyle hebben we een groot assortiment als het gaat om tv-meubelen. In ons assortiment komen verschillende stijlen, materialen en kleuren terug. Ook hebben we bij Zen Lifestyle een eigen tv meubel lijn die speciaal vanuit China geïmporteerd is.

Een stoer, landelijk of modern tv-meubel? Bij Zen-lifestyle hebben we zeker een tv-meubel dat past bij jouw interieur. Een tv-meubel is een echt opbergmeubel. Daarbij werkt het snoeren mooi weg en draagt het zeker bij aan de sfeer. Bij Zen Lifestyle hebben we namelijk een groot assortiment als het gaat om tv-meubelen. Van strak en robuust tot een landelijk interieur. In het Zen assortiment komen ook verschillende stijlen, materialen en kleuren terug. Ook hebben we bij Zen Lifestyle een eigen tv-meubel lijn die speciaal vanuit China geïmporteerd wordt. Bij Zen in Wijchen vind je dus gegarandeerd een perfect meubel voor jouw tv-hoek.

Tv Meubel

Heeft u laatst een nieuwe tv gekocht, en zoekt u hier nog een bijpassend kastje bij? Dan bent u bij Zen Lifestyle op het goede spoor. Bij Zen Lifestyle hebben we namelijk een groot assortiment als het gaat om tv-meubelen. In dit assortiment komen ook verschillende stijlen, materialen en kleuren terug. Ook hebben we bij Zen Lifestyle een eigen tv meubel lijn die speciaal vanuit China geïmporteerd wordt.

Verschil in tv meubel stijlen

Zen Lifestyle heeft u veel te bieden, zo ook 4 verschillende soorten stijlen. Zo hebben wij het rustieke landelijke genre, het strakke modern, het authentieke vintage en last but not least, de 'World Uniques'.

Tv meubel - Landelijk

Landelijke tv-meubelen kom je tegenwoordig in vele woonkamers tegen, de reden hiervan is dat landelijke meubelen makkelijk te combineren zijn. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Kom hiervoor een kijkje nemen in onze showroom.

Tv meubel - Modern

Als u houdt van een wat strakker interieur is een modern tv meubel echt iets voor u. Bij Zen Lifestyle bieden wij op het moderne gebied de meeste tv-dressoirs aan in het materiaal hoogglans. Naast hoogglans tv-meubelen hebben we ook diverse houtsoorten. De meest gebruikte houtsoort is Teakhout. Naast teakhout tv-meubelen hebben we natuurlijk nog veel meer verschillende materialen in de aanbieding.

Tv meubel - Vintage

Na u informatie te hebben gegeven over Modern en Landelijk komen we nu bij Vintage aan. In de categorie Vintage tv meubel komt de Retro genre terug. Retro is een stijl die in de jaren '70 is ontworpen en nog steeds erg populair is in Nederland. Ook vind je bij Zen Lifestyle een ruim assortiment stoere, industriële tv-meubels.

Tv meubel - World Uniques

Als 4e stijl hebben we de 'World Uniques'. Deze meubelen zijn een unieke stijl die u niet snel ergens anders zult vinden. Onze Uniques tv meubelen worden namelijk geïmporteerd uit China. Het kan dus ook zijn dat als u hier een tv meubel koopt in de categorie 'World Uniques'. Het meubel dan voorgoed uit het assortiment verdwijnt. Breng dus regelmatig even een bezoekje aan de woonwinkel Zen Lifestyle, zo kunt u nooit een tv meubel missen!