Binnenkijken bij Marianne

Binnenkijken bij Marianne

In een prachtige nieuwbouwwijk in Leerdam woont Marianne met haar partner Rick. Zij wonen hier sinds één jaar en hebben deze nieuwbouwwoning omgetoverd tot een sfeervol interieur die wij onlangs mochten fotograferen. Kijk en lees je mee? 

Japandi woonstijl

Het interieur van Marianne heeft een hele rustige basis met strakke lijnen die gecombineerd wordt met natuurlijke materialen. Hierdoor krijgt haar interieur een Japandi chique uitstraling. Een woonstijl die je de laatste tijd veel tegenkomt op Pinterest en Instagram. Twee social media kanalen waar Marianne haar inspiratie graag vandaan haalt maar ook zelf deelt. Op haar eigen Instagram pagina (mariannevanhelden_) deelt Marianne de mooiste interieur en tuin plaatjes. Een grote tip om haar te volgen als je fan van deze leuke stijl bent! 

Japandi Stijl

Om de Japandi stijl nog meer te benadrukken in het interieur zou Marianne graag de ronde salontafel Specter willen toevoegen aan haar woonkamer. Deze tafel heeft veel natuurlijk kenmerken zoals het mangohout en het prachtige marmeren tafelblad. Een combinatie die perfect in deze eigentijdse woonstijl past. 

fauteuil bouclé stof
beige bank

Favoriete plek

De keuken is de favoriete plek van Marianne. De zwarte kleur zorgt echt voor een statement in de leefkeuken. Met het kookeiland behoud je makkelijk contact met iedereen. Marianne vindt het dan ook heerlijk om vrienden en familie uit te nodigen en samen te koken en te eten. Gezellig tafelen kan ook in deze fijne leefkeuken met een zwarte ovale eettafel en aan één van de zes bouclé eetkamerstoelen. Deze eigentijdse stoelen zorgen voor een groot aaigehalte in de keuken en geeft de ruimte sfeer en zachtheid. 

Diamond boekenkast

Naast de keuken zijn er nog meer items in het interieur van Marianne waar ze heel blij mee is. De grote royale hoekbank is namelijk de perfecte plek om tot rust te komen na een lange dag werken. Ook is de zwarte Diamond kast een pronkstuk in de woonkamer. Vanwege het grote formaat vult het de ruimte en heb je veel opbergruimte en voldoende plek om mooie accessoires neer te zetten. 

Shop in de stijl van Marianne

Ben jij fan geworden van de Japandi chique stijl van Marianne? Scroll dan snel naar beneden en shop direct in de stijl van Marianne! 

loop foto
beige bank

zwarte keuken

detail van lamp
zwarte boekenkast
zwarte ovale eettafel<
japandi woonkamer

Ontdek meer blogs

Producten