Trend: Zwarte kasten

Trend: Zwarte kasten

Zwarte kasten zijn helemaal trendy. Ze zijn stijlvol maar hebben ook een stoer randje. Daarnaast zijn ze makkelijk te combineren met verschillende andere meubelen en kleuren. Zo zijn zwarte kasten in meerdere woonstijlen te gebruiken. Zoals in de industriële en Urban Jungle woonstijl maar ook in een moderne of zelfs Scandinavische woonstijl. In deze blog delen wij een aantal zwarte kasten die jouw interieur helemaal trendy maakt.

Zwarte Wandkast 

Heb je veel lef en durf je gelijk een grote statement te maken in jouw interieur. Kies dan voor een zwarte wandkast. Ook wandkasten zijn weer in diverse varianten verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor een wandkast met deurtjes gemaakt van glas of een kast die helemaal gesloten is. Ook kan je kiezen voor een wandkast die aan de onderkant een open frame heeft. Een open frame zorgt ervoor dat de wandkast wat luchtiger wordt. Deze kast is dus ideaal in wat kleinere ruimtes of als je niet een te zware kast in jouw interieur wilt 

Zwarte kasten en cognac fauteuil
Strakke zwarte kast

Zwarte TV-Meubels 

Ook in de collectie van tv-meubels zie je veel zwart terug komen. Zo zie je veel mooie slanke meubels met een mat zwart uiterlijk of hebben ze een klein hout detail terug komen. Dit zorgt voor een extra warm uiterlijk aan het meubel. Ook zou je kunnen kiezen voor een zwevend zwart meubel. Dit geeft een stijlvolle maar open look aan jouw woonkamer. Onze HO19 is dan ook niet voor niets onze topper uit het assortiment 

Tv-meubel York Zwart
Tv-meubel HO19 Zwart

Zwarte Vitrinekast 

Naast een wandkast en tv-meubel kan je er ook voor kiezen om een vitrinekast in huis te halen. Een vitrinekast is tijdloos en heeft vaak een stoer en industrieel uiterlijk. Je kan kiezen voor een 'standaard' zwarte vitrinekast gemaakt van metaal en glas maar het is wellicht ook leuk om een zwarte kast te combineren met hout. Vitrinekast Odeon is daar een goed voorbeeld voor. Deze stoere kast is gemaakt van metaal en glas maar heeft een teakhouten buitenkant. Hierdoor is Odeon net even anders dan anders en een origineel item in jouw interieur. 

Vitrinekast hout en zwart
Stalen zwarte vitrinekast

Eigen collectie zwarte kasten

Ook in onze eigen Zen Lifestyle collectie kan je een aantal prachtige zwarte kasten terug vinden. Zo is onze Diamond collectie één van onze, en van onze klanten, favoriete zwarte boekenkast. Deze kast is speciaal ontworpen voor Zen en kan je dus nergens anders terug vinden. De collectie bestaat uit zwarte boekenkast in verschillende afmetingen en design. Naast de Diamond collectie is zijn ook onze vitrinekast Simon erg populair. Deze industriële kasten zijn gemaakt van metaal in combinatie met glas. Door de stoere uiterlijk van deze kasten zijn ze perfect te combineren in een industrieel of vintage interieur. Maar door het tijdloze design komt Simon zelfs in een moderne interieur perfect tot zijn recht. 

Diamond zwarte kast
Zwarte vitrinekast

Ben jij nu direct fan geworden van de zwarte kast? Bekijk dan snel onze collectie zwarte kasten

Ontdek meer blogs

Producten