Zwevend TV-meubel Diamond Zwart 240cm

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bestel jouw kleurstaal
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Een zwevend tv-meubel heeft een intrigerende aantrekkingskracht vanwege zijn minimalistische en ruimtebesparende ontwerp. Het zwevende karakter creëert een luchtige en moderne uitstraling, waardoor de ruimte een gevoel van openheid en elegantie krijgt. Het visuele effect van het zwevende meubel voegt een eigentijdse touch toe aan het interieur, terwijl het ook praktisch is door vloerruimte vrij te maken.

Dit zwevende TV meubel is gemaakt van eikenhout fineer in het zwart. Hij is leverbaar in twee verschillende afmetingen, namelijk:

  • 180x45x35 cm 
  • 240x45x35 cm 

De uitvoering van 180 cm breed beschikt over twee lades met een push open systeem en een valklep. De uitvoering van 240 cm breed beschikt over twee lades met een push open systeem en twee valkleppen. 

Producteigenschappen

Breedte:
240
Lengte :
45
Hoogte:
35
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Eiken
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140100273
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.