TV-meubel Diamond Zwart 180cm

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bestel jouw kleurstaal
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Een zwevend tv-meubel is zowel functioneel als mooi. Doordat het meubel zweeft, ziet de kamer er modern en licht uit, en het geeft een chic gevoel. Het zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar is ook handig omdat het geen ruimte op de vloer inneemt.

Dit TV meubel is gemaakt van eikenhout fineer in het zwart. Hij is leverbaar in twee verschillende afmetingen, namelijk:

  • 180x45x35 cm 
  • 240x45x35 cm 

De uitvoering van 180 cm breed beschikt over twee lades met een push open systeem en een valklep. De uitvoering van 240 cm breed beschikt over twee lades met een push open systeem en twee valkleppen. 

TV-meubel Diamond kan opgehangen worden aan de muur of via de bijgeleverde sokkel op de grond worden geplaatst. TV-meubel Diamond wordt met beide opties geleverd. 

Producteigenschappen

Breedte:
180
Lengte :
45
Hoogte:
35
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Eiken fineer
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140100272
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.