Velours, de trend van nu!

Velours, de trend van nu!

Een trend die we veel tegenkomen dit seizoen zijn meubels en accessoires met een velours stof. De stof voelt namelijk heerlijk zacht aan, makkelijk in onderhoud en de stof heeft een chique uitstraling. In de meeste collecties van de bekendste merken komt deze stof dan ook veelvuldig terug. Denk daarbij aan eetkamerstoelen, banken, kussens en krukjes.

Velours in alle woonstijlen

De velours stof is geschikt voor alle woonstijlen en beperkt zich gelukkig niet tot één stijl. Kies bijvoorbeeld voor een groen velours bank zoals onze Spencer in een vintage woonstijl. Heb je thuis een Scandinavische stijl? Dan zit je met eetkamerstoel Liz in het grijs helemaal goed.

 Velours in alle kleuren

Deze chique stof is de laatste tijd in de meest trendy kleuren te verkrijgen. Denk maar aan smagraad groen, bordeaux rood en natuurlijk ook oud roze. Je kan het zo gek niet bedenken of je vind kussen, stoelen of krukjes in de mooiste kleuren. Een pluspunt van een velours stof is dat als je er met je hand zachtjes overheen gaat de haartjes van de stof een andere kant op gaat staan. Hierdoor veranderd de kleur van de stof en geeft het een levendige uitstraling aan het meubel of accessoires. 

velourse bank
velourse stoelen

Eetkamerstoelen velours

Als je deze trend wilt toepassen in huis, maar niet direct een groots effect wilt hebben, kan je kiezen om velours eetkamerstoelen in huis te halen. Je kan kiezen om één velours eetkamerstoel toe te voegen. Combineer dit met jouw eigen stoelen voor een speels effect. Of geef de hele eethoek een nieuwe uitstraling. Je kan kiezen voor eenheid en dezelfde kleur gebruiken. Maar durf je net even wat meer aan… kies dan voor verschillende kleuren stoelen of zelfs verschillende modellen.

Een statement met velours

Of je nu kiest voor een eetkamerstoel, bank of krukje.... met de stof velours maak je een statement in huis volgens de laatste trend. En geloof mij maar, zodra je iets van velours in huis hebt staan wil je nooit meer iets anders. Je bent hierbij dus direct gewaarschuwd:)

Ontdek meer blogs

Producten