Musthave: Industriële tafels

Musthave: Industriële tafels

Stoer en tijdloos kan je de industriële eettafel wel noemen. Deze veelzijdige tafel is in vele varianten te verkrijgen. Rond, vierkant of met een boomstam tafelblad. Ook in materialen is de keuze erg groot. Er wordt veel gebruik gemaakt van robuuste materialen zoals hout, metaal en beton. Dit geeft een stoere maar vaak door het gebruik van hout ook een warme uitstraling. Want de laatste jaren heeft de industriële stijl bewezen dat dit helemaal niet kil hoeft te zijn!

De ronde industriële eettafel 

Toen de industriële trend opkwam zag je vooral veel rechthoekige eettafels in de collectie. Tegenwoordig kan je een tafel in deze stijl in alle vormen verkrijgen. De ronde industriële eettafel is de laatste tijd ook een hele populaire tafel geworden. Logisch? Ja! Naast dat je door het materiaal gebruik een hele stoere tafel in jouw interieur haalt, zorgt de ronde vorm voor meer gezelligheid. Ook neemt een ronde tafel minder ruimte in dan een rechthoekige of een ovale tafel. Ideaal voor niet al te grote ruimtes dus!

Onze favoriete ronde eettafels hebben een robuuste poot en een dik houten tafelblad. Hiermee wordt het stoere gevoel van de tafel extra versterkt. 

Ronde eettafel met houten blad
Zwarte eettafel rond
Eettafel rond met wit blad

Grote industriële eettafel 

Heb je veel ruimte in huis? Kies dan voor een grote industriële tafel. Dit zorgt voor een statement in huis. Daarnaast creëer je zo ook een plek met meerdere functies. Want met zoveel ruimte is het de perfecte plek om te eten, te studeren, een spelletjes te spelen of een glaasje wijn te drinken. Zo wordt de eethoek een gezellige leefruimte waar alles gebeurd. 

Eettafel met boomstamblad
strakke industriele eettafel

Industriële bartafel 

Natuurlijk kan je ook nog de hoogte in gaan met een industriële tafel en kiezen voor een bartafel. Met een robuuste bartafel heb je direct een stoere eyecatcher in de keuken of in de eethoek. Combineer de tafel met een aantal comfortabele barkrukken. Je creëert dan een heerlijk plek om te tafelen en te borrelen. 

Industriële bartafel

Een industriële eettafel past eigenlijk in elk interieur en zelfs in elke woonstijl. Of je nu klein woont of juist heel ruim. Of  een heel kleurrijk of sober interieur hebt. Er is altijd plek voor een stoere en robuuste industriële eettafel. 

Ontdek meer blogs

Producten