Hoekbank Ocean Landelijk Donkergrijs Velours

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Meer dan 12 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Hoekbank Ocean is een prachtige landelijke hoekbank die ook nog eens een hele comfortabele zit heeft. De bank wordt geleverd inclusief lounge kussens voor de rug, deze maken de bank éxtra comfortabel! 

Let op! Als u de bank besteld via de website, ontvangt u de bank zoals getoond in de stof Monolite. De stof Monolite is er nu al in een aanbiedingsprijs voor een hoekbank zoals getoond voor slechts €995.-!

Liever een andere stof of maat? Dat is natuurliijk mogelijk. De bank is verkrijgbaar in verschillende opstellingen en stofsoorten (meerprijs). Bezoek dan onze winkel in Wijchen om alle mogelijkheden te bespreken. De koffie staat voor u klaar. 

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Velours
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
110280006
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Formaat:
Hoekbank
Kussens los of vast:
Losse kussens

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.