Woontrend: Urban Living

Woontrend: Urban Living

Vintage, industrieel, retro en casual in één, dat is Urban Living. Een ontzettend stoere en stijlvolle woonstijl. De trend urban komt voort uit de gedachte achter het voortbewegen vanuit de natuur naar de stad. Het is de perfecte combinatie van Botanisch wonen en een industriële woonstijl. Wil jij ook je eigen Urban sfeertje in huis, voeg dan lekker veel planten toe aan je interieur, plaats vintage meubelen samen met industriële producten. Natuurlijk mogen stoere en robuuste materialen niet ontbreken. Beton, hout en staal zijn onmisbaar in deze woonstijl.

urban jungle boomstamtafels

Stoere details en onbewerkte materialen

Wil je de Urban Woontrend in huis halen? gebruik dan veel stoere elementen en onbewerkte materialen, zoals industriële kasten, leren banken en boomstamtafels. Ook de betonlook staat perfect bij deze stoere woonstijl. Maak je interieur compleet met grote planten, zoals cactussen en de Monstera deliciosa. Hoe meer groen hoe beter!

leren bank

Creëer je eigen Urban Jungle

De letterlijke vertaling van een Urban Jungle interieur, is de stadse jungle! Een stoer interieur met een groen tintje! De natuur staat hierbij centraal en haal je in huis door te kiezen voor natuurlijke materialen en heel veel planten. De planten en soms zelfs bomen geven je woonkamer kleur. Het is dan ook aan te raden om de muren een neutrale en lichte kleur te geven. Zo valt je eigen jungle extra op! Maak het geheel compleet met leuke accessoires, zoals stoere industriële lampen en vloerkleden gemaakt van natuurlijke materialen in warme tinten.

Ontdek meer blogs

Producten