Woontrend: Boho Chic

Woontrend: Boho Chic

Bohemian Chic of Boho Chique is de stijl waar alles kan en mag. Het is de afkorting voor een bohemian interieur, een stijl die je tegenwoordig steeds vaker ziet. Een uitgesproken interieur met veel invloeden van exotische reizen en unieke vondsten. Met de juiste accessoires, kleuren en boho meubels creëer je hetzelfde sfeertje gewoon thuis. Hoe creëer ik een Boho woonstijl? Lees snel verder.

boho chic
boho chic

Alles mag en kan!

Hoewel we bij Boho meubels veel hout en kleur zien, is er maar één echte regel: alles wat je mooi vindt mag. Het is een vrije stijl dus ook alle materialen mogen gebruikt worden als je zoekt naar bohemian meubels. Bij Zen Lifestyle hebben wij een grote World Uniques collectie die perfect als boho meubels gebruikt kunnen worden. Deze bijzondere, authentieke producten worden geïmporteerd vanuit Azië en passen perfect bij deze stijl en als bohemian meubels. 

boho interieur
boho Chic

Styling buiten de lijntjes

De laid-back boho woonstijl is een stijl waarbij je niet binnen de lijntjes hoeft te kleuren. Wees daarom niet bang om kleuren, materialen en stijlen met elkaar te mixen. Combinatie Japandi meets industrieel? Wij zeggen DOEN! Natuurtinten gecombineerd met drukke prints? YES, ga ervoor! Alles mag en kan! Juist deze mix maakt de Bohemian interieur zo leuk.

Vergeet de details niet!

Alles draait om de aankleding en details! Denk aan unieke souvenirs meegenomen uit verre tropische landen, franjes rotan manden en felgekleurde prints. Een leuke statement piece om toe te voegen aan een boho interieur is een stoer wandkleed voor aan de muur. Items die absoluut niet mogen ontbreken bij een boho woonkamer zijn rotan krukjes of fauteuils, een kleurrijke bank en een mooie kleurrijke kast uit india. Wij hebben alvast een paar van onze favoriete boho items voor je verzameld. bekijk ze snel hieronder.

boho chic
boho chic

Ontdek meer blogs

Producten