Woontrend: Boutique hotel

Woontrend: Boutique hotel

De Boutique hotel woonstijl is gebaseerd op de stijl van een luxe boutique hotel en heeft een warme en sfeervolle uitstraling. Fluwelen stoffen, warme kleuren en exotische invloeden zijn de belangrijkste elementen om een Boutique of Hotel Chic interieur te creëren. Van kleurrijke velvet banken, zwarte kasten, marmeren tafels tot donkere stoffen, het mag en kan allemaal met de Boutique hotel woontrend.

Warme kleuren en een combinatie van verschillende materialen

Tover je huis om tot een luxe boutique hotel met velvet stoffen, zachte materialen en donkere diepe tinten. Intense kleuren als okergeel, diepgroen, zwart en indigo blauw worden vaak gecombineerd met prachtige zachte materialen. Ben je een echte durfal? Geef dan ook de muren een donkere intense kleur. Combineer donkere en rijke kleuren met exotische accessoires en tover jouw huis om tot je eigen Boutique hotel. Laat je inspireren door trendy restaurants en luxe hotels.

Een hotel chique sfeer in eigen huis

De Boutique Hotel Woontrend is de tegenhanger van veel huidige woontrends, zoals een minimalistische woonkamer, een Japandi woonstijl of de Scandinavische trend. Een woontrend voor de daredevils op interieurgebied, want je moet wel durven als het gaat om kleur en materiaal.

Eclectisch meets chic

Ga voor een grote ruime bank in een warme kleur, zoals een comfortabele elementenbank of stoere u-bank. Stijl deze met veel kussens van luxe stoffen, zoals fluweel en satijn. Ook een fijn vloerkleed mag natuurlijk niet ontbreken! Voor de salontafel past marmer of messing het beste bij deze woonstijl. De fauteuil mag de blikvanger van het geheel zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een velvet fauteuil of ronde fauteuil? Het is vooral een gevoel wat je wil creëren bij een hotel chic stijl en dat gevoel zit vooral in de details. Dus ga helemaal nuts met accessoires.

Ontdek meer blogs

Producten