Op vakantie in eigen huis | Bali

Op vakantie in eigen huis | Bali

Bali in huis. Wil wil dit nou niet? Het brengt niet alleen de zomer in huis, maar laat je je daarnaast ook wanen in een ruimte van rust en sfeer! Wil jij je huis helemaal Bali-ready maken? Lees dan zeker verder. We lichten toe hoe jij je huis om kan toveren tot een sprookjesachtig Bali-resort en geven je allerlei inspiratie!

Bali

Bali is het land met de geweldig mooie tempels en bounty-eilanden. Het land straalt rust en religie uit en brengt je de mooiste natuur. Kenmerken in een typisch Bali-interieur zijn licht, hout, rotan, natuur en een tintje goud. Wat we hier vaak terugzien, zijn de lage bankjes gemaakt van hout en minimalistische accessoires. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van een statement in de ruimte, bijvoorbeeld een boom en een grote plant. En dan zien we tot slot vaak de sprookjesachtige schommel die uitkijkt over de mooiste plekken.

In een Bali-interieur zie je vaak een mooie nude tint als basis op de muur, maar wat een Bali-interieur echt uniek maakt, is een stuuc of verf met een klein patroon erin. Kies bijvoorbeeld een crème nude tint en laat dit stucen met een patroon. Zo spreekt de ruimte al Bali uit voordat de meubels erin staan. Wil je iets minder drastische aanpassingen doorvoeren en toch een Bali-huis? Ga dan spelen met de meubelen en accessoires. Alleen al door het toevoegen van bijvoorbeeld een mooi lichte bank, rotan accessoires en enkele mooie planten.

Helemaal enthousiast door de Bali-home stijl? Zie hier dan de ideeën voor in jouw huis!

 

bali interieur
 
bali inspiratie

Ontdek meer blogs

Producten