Zo creëer je een Hotel Chique interieur

Zo creëer je een Hotel Chique interieur

Een ‘Hotel Chique’ interieur, de interieurstijl voor iedereen die houdt van een luxe uitstraling. Deze woonstijl valt op door het gebruik van mooie materialen en rijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan prachtige groene bank met een velvet stof afgewerkt met gouden accessoires. Ben je benieuwd geworden naar deze bijzondere stijl? En wil je weten hoe je zelf een Hotel Chique interieur kunt creëren? Lees dan dit blog van Zen Lifestyle. Hierin lees je niet alleen meer over de kenmerken van deze stijl, maar vertellen we je ook hoe je zelf een Hotel Chique interieur kunt creëren.

Wat is een Hotel Chic interieur?

Je gaat een weekendje weg en kiest voor een prachtig hotel dat één en al luxe uitstraalt. Deze prachtig opgeruimde, luxe woonstijl wordt ook wel ‘Hotel Chique’ genoemd. We zien veel natuurlijke tinten en natuurlijk materialen terug. Denk bijvoorbeeld aan zwart, beige en groen. Dit wordt afgemaakt met accenten van goud en marmer. Door te spelen met verschillende materialen en deze te combineren, kun je een interessant geheel creëren.

Hieraan kun je een Hotel Chic interieur herkennen

Wanneer je een Hotel Chic interieur bekijkt, zijn er aantal kenmerken die opvallen. We zetten er een aantal voor je op een rij:

  • Velvet: Velvet is toch wel de stof die je veelvuldig terug ziet komen in een hotel chique interieur. De stof straalt luxe uit en voelt ook nog eens heerlijk zacht.
  • Marmer: Een zeer luxe materiaal wat veel wordt toegepast is marmer. Deze mooie natuursteen zie je onder andere terugkomen in tafels en bijzettafels.
  • Messing: Messing kun herkennen aan zijn mooie gouden look. Het geeft direct een warme en chique uitstraling geeft.
  • Stijlvolle accessoires: Om het geheel helemaal af te maken, voeg je stijlvolle accessoires toe. Denk bijvoorbeeld aan kussens met een luxe print, velvet lampenkappen en vazen met gouden details.

 

></div>
<div class=></div>
</div>

<h2>Hotel Chique toepassen in je woonkamer, slaapkamer en eetkamer</h2>
<p>Hotel Chique kun je onder andere toepassen in je woonkamer, slaapkamer en eetkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. We laten graag aan je zien hoe je dit kunt aanpakken:</p>
<h3>1. Woonkamer</h3>
<p>Ga je bijvoorbeeld aan de slag met het inrichten van een <strong>Hotel Chique woonkamer</strong>? Dan mag een prachtige <a href=velvet bank uiteraard niet ontbreken. Combineer met een prachtig marmeren salontafel en maak het af met de juiste accessoires en verlichting.

2. Slaapkamer

Hotel Chique kan uiteraard ook perfect worden toegepast in de slaapkamer. Plaats bijvoorbeeld een prachtige fauteuil met een velours stof in de hoek van de kamer combineer hem met een mooie bijzettafel. Voor veel opbergruimte plaats je ook een prachtige opbergkast in de ruimte. Vergeet uiteraard de juiste verlichting niet om de perfecte sfeer te creëren.

3. Eetkamer

Tot slot kan deze woonstijl ook perfect worden toegepast in de eetkamer. De eettafel en eetkamerstoelen vormen uiteraard het middelpunt in de ruimte. Ook bij deze meubels kun je kiezen voor een hotel chic look. Wat dacht je bijvoorbeeld van prachtige velours stoelen gecombineerd met een indrukwekkende marmeren eettafel. Maak het geheel af door een mooie vaas toe te voegen.

Inspiratie op doen

Ben je ook helemaal verliefd geworden op die heerlijke Hotel Chique stijl? En wil je aan de slag gaan met het toepassen van deze woonstijl in je eigen huis? Kom dan langs bij Zen Lifestyle voor een uitgebreide collectie meubels die alles heeft wat je zoekt. Inspiratie nodig? Breng dan een bezoek aan onze prachtige showroom in Wijchen met meer dan 20.000m2 aan wooninspiratie. Wij helpen je daar graag verder!

Ontdek meer blogs

Producten