Diamond collectie

Diamond Collectie

De Diamond collectie is een prachtige collectie kasten die exclusief verkrijgbaar is bij Zen Lifestyle. Je ziet deze kasten dus nergens anders. Zo haal jij met een meubel uit de Diamond collectie een exclusief meubel in huis en een ware eyecatcher voor jouw interieur.

 

 

Eigenschappen

De stijlvolle Diamond collectie heeft een luxe en tijdloze uitstraling. De meubels uit de collectie zijn gemaakt van eikenhout fineer en hebben een hoogwaardige afwerking. De Diamond collectie bestaat uit boekenkasten, tv-meubels en dressoirs en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De collectie bestaat uit zwarte meubelen maar sinds kort hebben wij ook de Diamond boekenkast 1.80 uitgebracht in de kleur zandgrijs. Een prachtige lichte kleur die in menig woonstijlen goed tot zijn recht komt.


Bekijk het meubel in onze showroom

Showroom Zen Lifestyle
Graafseweg 781 
6603 CG Wijchen 

Happy Diamond customers

De Diamond collectie is sinds het begin van de collectie al een groot favoriet van onze klanten. Zo staan er al veel mooie Diamond boekenkasten, dressoirs en tv-meubels bij onze klanten in het interieur. Wij laten jou dan ook graag zien hoe deze collectie bij onze klanten thuis staat. Kijk je mee?

 

Producten 1-24 van 36
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 36
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diamond Collectie

De Diamond collectie is een prachtige collectie kasten die exclusief verkrijgbaar is bij Zen Lifestyle. Je ziet deze kasten dus nergens anders. Zo haal jij met een meubel uit de Diamond collectie een exclusief meubel in huis en een ware eyecatcher voor jouw interieur. De Diamond boekenkast is verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes. Ook kan je kiezen of je alleen maar rechte schappen wilt of toch liever kiest voor de Diamond kast met een speelse indeling. Ook is er een Diamond kast in onze collectie waar de televisie in opgeborgen kan worden. Hierdoor kan jij jouw persoonlijke kast of kastenwand samenstellen

Moderne kasten

De Diamond collectie heeft een moderne uitstraling. Door deze moderne en tijdeloos design past de Diamond boekenkasten is menig woonstijl. Zo staat de boekenkast perfect in een luxe en modern interieur. Maar deze zwarte boekenkast past ook in een interieur met een Scandinavische of zelfs een industriële woonstijl.

Accessoires

Om de Diamond boekenkast een echte eyecatcher in je interieur te maken stijl je deze kast helemaal af met de mooiste accessoires/a>. Bij Zen Lifestyle vind je een groot assortiment accessoires die perfect in deze zwarte en luxe boekenkast passen. Van mooie vazen tot aan kandelaars, World Unique accessoires en nog veel meer. Bezoek daarom ook onze showroom in Wijchen en bekijk onze gehele collectie accessoires.

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom en laat je adviseren door onze verkopers. Zij kunnen je adviseren welke boekenkast het beste in jouw interieur past. Kom dus langs in onze showroom in Wijchen en laat je adviseren op het gebied van kasten en interieur!