Blauwe banken

Producten 1-24 van 28
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-24 van 28
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Blauwe banken

Het is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt als je voor een nieuwe zitbankzitbank gaat kijken, maar de blauwe bank is in de loop van jaren enorm populair geworden. Een bank in deze kleur heeft enorm veel voordelen. Zo geeft de kleur blauw een kalmerend effect aan je interieur, maar is het ook een eyecatcher. Daarnaast is de kleur blauw makkelijk te combineren met andere kleuren maar ook met andere materialen.

Hoe combineer je een blauwe bank?

Een zitbank met een blauwe kleur is ontzettend makkelijk te combineren met andere kleuren. Heb je een rustig interieur? Combineer een blauwe zitbank dan met de tinten beige en bruin? Durf je juist wat meer in je interieur? Combineer dan deze stoffen bank met andere sprekende kleuren zoals okergeel, roze of groen. Met een blauwe bank kan je ook met materialen makkelijke keuzes maken. Zo past hout, en dan voornamelijk mangohouten of eikenhouten meubels, perfect bij een blauwe bank. Maar ook metaal is goed te combineren. Wat dacht je van een fluwelen blauwe hoekbank in combinatie met een stoere zwarte vitrinekast. Een perfect match als je het ons vraagt!

Luxe en chique uitstraling

Een blauwe hoekbank of bank geeft je interieur, naast een kalmerend effect, ook een luxe en chique uitstraling. Vooral als je deze kleur combineert met een velvet stof en eventueel een gecapitonneerde zit en rugleuning. Hoekbank Napoli is hier het perfecte voorbeeld van. Een prachtige blauwe velvet bank die één en al luxe uitstraalt.

Blauwe banken bij Zen Lifestyle

In onze collectie vind je een prachtige selectie van blauwe banken en hoekbanken. Deze vind je terug zowel online als in onze woonwinkel in Wijchen. Kom daarom gezellig langs en laat je adviseren door onze adviseurs en kies samen jouw perfecte blauwe bank uit.