Salontafel Travis - 80x80

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 1 - 3 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Maak kennis met de prachtige salontafel Travis 80x80 van Eleonora. Deze unieke salontafel is een perfecte combinatie van elegantie en natuurlijke schoonheid, met een mix van mangohout en travertijn.

De tafelpoot is vervaardigd uit duurzaam mangohout, dat bekend staat om zijn sterke en prachtige nerfstructuur. Elke tafel is uniek vanwege de natuurlijke kleurvariaties en het karakteristieke houtpatroon. Het mangohout straalt warmte en authenticiteit uit, waardoor het een onmiskenbaar charmant element toevoegt aan je woonruimte.

Het tafelblad van travertijn geeft de salontafel Travis een verfijnde en luxueuze uitstraling. Travertijn is een natuursteen met een prachtig getextureerd oppervlak en unieke aderen, waardoor elke tafel een exclusief karakter krijgt. Het gebruik van travertijn zorgt voor een stijlvol contrast met het mangohout en maakt van deze salontafel een echt statementstuk.

Met zijn afmetingen van 80 x 80 cm biedt de Travis salontafel voldoende ruimte voor het presenteren van decoratieve items, tijdschriften en drankjes. Het stevige en stabiele ontwerp zorgt ervoor dat de tafel een betrouwbare basis is voor al je dagelijkse activiteiten. Of je nu gasten ontvangt of gewoon ontspant met een boek en een kopje koffie, deze salontafel voldoet aan al je behoeften.

De Eleonora salontafel Travis 80x80 is niet alleen een visueel aantrekkelijk meubelstuk, maar ook een duurzame keuze. Het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgt voor een langdurige kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Je kunt genieten van deze prachtige salontafel voor vele jaren.

Voeg een vleugje natuurlijke pracht en tijdloze stijl toe aan je woonruimte met de salontafel Travis van Eleonora. Laat je betoveren door de combinatie van mangohout en travertijn, en creëer een sfeervolle en elegante ambiance in je interieur.

Producteigenschappen

Afmeting:
80x80x32 cm
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Mangohout en Travertine
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
95747
Merk:
Eleonora
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.