Ronde Lounge Fauteuil Rome

5/5
Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Stel je voor: een knus hoekje in je huis waar je je even kunt terugtrekken en heerlijk kunt ontspannen. Dat is precies wat de fauteuil Rome te bieden heeft. Met zijn ronde vorm en zachte kussens is deze fauteuil de perfecte plek om even tot rust te komen.

De fauteuil Rome is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot voor je lichaam. De zachte kussens zorgen voor een ongeëvenaard comfort, waardoor je er moeiteloos in kunt wegzakken. Of je nu een goed boek wilt lezen, een kopje thee wilt drinken of gewoon wilt genieten van een momentje voor jezelf, de fauteuil Rome biedt de ideale plek.

Het tijdloze design van de fauteuil Rome past bij elke interieurstijl. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, deze fauteuil voegt een vleugje elegantie toe aan je woonruimte. De ronde vorm creëert een speels en uitnodigend gevoel, waardoor de fauteuil Rome een eyecatcher wordt in je interieur.

Maar het beste van alles is dat de fauteuil Rome niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap is deze fauteuil ontworpen om lang mee te gaan en je jarenlang comfort te bieden.

Dus waar wacht je nog op? Creëer je eigen comfortabele hoekje in huis met de fauteuil Rome. Neem plaats, ontspan en geniet van de zachtheid en het design dat deze fauteuil te bieden heeft. Je verdient het!

Producteigenschappen

Lengte :
108
Hoogte:
97
Diepte:
102
Materiaal:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140102216
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

1 review

Plaats een review
5/5
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
Kwaliteit
5/5
Design
5/5
Price
0/5
Prijs-/kwaliteitverhouding
5/5
Toppertje deze fauteuil!
Door Simone op
Ik ben er echt weg van. Zen had mega veel ronde stoelen en uiteindelijk deze gekocht, toppertje!

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.