Draaifauteuil Zenzo Groen

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en design met de Zenso Fauteuil. Deze prachtige fauteuil is een blikvanger in elke ruimte, met zijn stijlvolle uitstraling en hoogwaardige afwerking.

De zitting van de Zenso Fauteuil is bekleed met stoffen bekleding in een elegante zandkleur, wat zorgt voor een tijdloze en neutrale uitstraling. De achterkant van de fauteuil is bekleed met luxueus velours in een verfijnde groene tint, waardoor een subtiel contrast ontstaat en een vleugje weelde wordt toegevoegd.

Met zijn zwarte poot voegt de Zenso Fauteuil een vleugje moderniteit toe aan je interieur. De draaibare functie van de fauteuil biedt ultieme flexibiliteit en maakt het mogelijk om eenvoudig je ideale positie te vinden. Geniet van een soepele en comfortabele draaibeweging terwijl je ontspant in de fauteuil.

Of je nu een gezellige leeshoek wilt creëren in je woonkamer, een stijlvolle toevoeging wilt voor je slaapkamer of een comfortabele zitplek wilt in je studeerkamer, de Zenso Fauteuil past perfect bij diverse interieurstijlen. De harmonieuze combinatie van kleuren, de hoogwaardige bekleding en het eigentijdse design maken deze fauteuil tot een waardevolle aanwinst voor elk interieur.

Specificaties:

  • Binnenkant: Lake 120, Buitenkant: Decent 14
  • Draaibaar
  • Uniek design

Ervaar het ultieme comfort en de pure elegantie van de Zenso Fauteuil. Laat deze prachtige fauteuil jouw persoonlijke rustplek worden en geniet van de perfecte mix van stijl en ontspanning. Met de Zenso Fauteuil haal je een tijdloos en veelzijdig meubelstuk in huis dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Producteigenschappen

Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof en Velours
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
140102188
Merk:
Zen Lifestyle
Garantie:
2 jaar CBW garantie
montage:
Gemonteerd
Draaibaar:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.