Trend: Teddy stof

Trend: Teddy stof

Als je de laatste trends volgt dan heb je al gezien dat meubels met een teddy stof helemaal on trend zijn! Deze stof is zachter dan zacht en heeft een donzige uitstraling. De stof is heel comfortabel en heeft door deze eigenschappen een luxe en warme uitstraling. Geen wonder dat veel design merken hun favoriete meubels bekleden met deze stof! Ook in onze collectie is de teddy stof niet meer weg te slaan!

Eigenschappen van de Teddy Stof

De teddy stof wordt gemaakt van katoen met polyester en acryl. Het is een hele soepele stof en daardoor makkelijk te gebruiken om meubels mee te bekleden. De stof is ook zeer ademend en absorbeert vocht heel makkelijk. Ook is deze stof zeer slijtvast wat natuurlijk een groot voordeel is als je op zoek bent naar een nieuw meubel. Door zijn schapenvacht uiterlijk is de stof ook super zacht en dus ook zeer comfortabel. 

Teddy meubels: eetkamerstoelen

Er zijn veel verschillende meubels met een teddy stof. Zo kan je ervoor kiezen om een eetkamerstoel met deze stof in huis te halen. In onze eigen collectie stoelen heb je verschillende modellen die bekleed zijn met een teddy stof. Zo heb je eetkamerstoel Luca dit verkrijgbaar is in verschillende stofkleuren. Je kan ervoor kiezen om voor één kleur te gaan, maar deze kleuren zijn ook heel goed te combineren. Ook heb je eetkamerstoel Robby. Deze stoel heeft een elegant design en een rond rugleuning. De Robby eetkamerstoel is verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren en is vanwege zijn teddy stof super zacht en comfortabel! 

 

teddy stof
teddy stof

Teddy meubels: fauteuils

Een populaire meubel met deze stof is de teddy fauteuil. Je ziet verschillende prachtige zitmeubelen bekleed met deze trendy stof. Zo heb je van het merk ByBoo fauteuil Babe. Een klassiek model die door zijn teddy stof in een nieuw jasje is gestoken. De fauteuil is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Maar onze favoriet onder de fauteuils met de teddy stof is fauteuil Elton. Deze stoel is een meubel uit onze eigen collectie en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren; Ecru, Sand, Bronze en Forest groen. Het ontwerp van de fauteuil is tijdloos en past daardoor in elk interieur en woonstijl. 

 

Boucle trend
Meubels met teddy stof

Onderhoud

Nadat je een meubel hebt aangeschaft met een teddy stof wil je natuurlijk wel dat dit meubel en de stof zo lang mogelijk mooi blijven. Daarom geven wij je wat tips hoe je deze stof het beste kan onderhouden:

  • Een teddy stof is makkelijk in onderhoud. Regelmatig stofzuigen is bij normale omstandigheden voldoende.
  • Om zitspiegel te voorkomen kan je af en toe de haartjes van de stof opruwen. Zo zorg je ervoor dat de haartjes weer overeind gaan staan. 
  • Voorkom verkleuringen van de stof door het meubel niet in direct zonlicht te plaatsen. 
  • Om vlekken van eten en drank te voorkomen adviseren wij om het meubel vooraf in te sprayen met een textiel spray. Bekijk hier de spray die wij adviseren om deze stof in te sprayen. 

Ben jij nu ook enthousiast geworden over meubels met deze zachte stof? Scroll dan snel verder naar beneden en bekijk onze collectie met teddy stof!

Ontdek meer blogs

Producten