Zuiver Tuintafel Vondel Wit 214cm

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Schijnt de zon? Yes, lekker buiten zitten op de Vondel tuin serie. Deze hippe buitenmeubelen zijn ontworpen in samenwerking met designers van Studio APE. En jongens, wat is dat goed gelukt. De Vondel serie is groot. Denk aan bankjes, verschillende stoelen en tafels!

  • Deze set ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook stevig en bestand tegen regen, wind en lange zonnige zomers.
  • We weten dat buitenruimtes niet altijd maatje landgoed zijn. Daarom is de Vondel tafel er in meerdere maten.
  • We hebben zelfs een Vondel bistrotafel gemaakt! Je zult zien dat Vondel zelfs een klein terras landgoedachtige allure geeft.

Houdt er rekening mee dat dit product extra bescherming nodig heeft tijdens het vervoeren. Daarom wordt dit product geleverd in een houten verpakking. Deze kun je makkelijk openmaken door met een hamer tussen de planken te duwen en er een zacht tikje op te geven.

Producteigenschappen

Breedte:
97
Hoogte:
75
Diepte:
214
Materiaal:
Aluminium
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
2200027
Merk:
Zuiver
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.