Zuiver Tuin Fauteuil Bloom Wit Terrazzo

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Eigen bezorgservice
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
7 dagen per week geopend


Productinformatie

Bloom verandert plastic restmateriaal in iets moois. Het terrazzo- of granietachtige gevoel van het materiaal inspireerde ontwerper Peter van de Water tot de sculptureuze vorm. Bloom is verkrijgbaar in drie kleuren. De zwarte stoel is gemaakt van 100% gerecycled restafval uit de auto-industrie. De black-galaxy is een mix van 95% verschillende soorten industriële resten, en de witte stoel bestaat voor minstens 50% uit post-consumer materiaal en voor ongeveer 20% uit industriële resten.

  • Gemaakt in Italië van gerecycled LDPE door Ecopixel, erkend door de Ellen Mc Arthur foundation.
  • Bloom heeft een verborgen regenwaterafvoer, zodat je altijd een droge stoel hebt. Perfect voor buiten.
  • De Bloom stoel is winnaar van twee Archiproducts Design Awards 2022, categorie Outdoor & Duurzaamheid. En stond op de longlist voor een Dezeen Design Award 2022.

Producteigenschappen

Breedte:
69
Hoogte:
70
Diepte:
72
Zitdiepte:
51
Zithoogte:
39
Materiaal:
Aluminium
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
BA31001
Merk:
Zuiver
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.